050 211 56 78

pim Nieuws & Acties

Zo blijft u op de hoogte

Hier vindt u al het actuele nieuws, acties en columns van PIM Lease.

Elektrisch autorijden in de winter? 5 tips om de batterij te sparen.

De eerste nachtvorst is weer een feit! De koudere temperaturen hebben invloed op uw elektrische auto. Waar moet u rekening mee houden? Wij geven een aantal tips.

Lees verder

Nieuw: de PIM Lease berijdersapp | Zelf online uw zaken regelen

Met de PIM Lease berijdersApp heeft u alle relevante informatie van de leaseauto, in één overzicht, binnen handbereik. Met de app kunt u zaken zelf online regelen. Denk aan het bekijken van uw leasecontract, uw kilometerstand, eventuele schade-afhandelingen en bekeuringen. Daarnaast kunt u ook informatie vinden over het inplannen van een winterbandenwissel of APK. Het is gemakkelijk én snel geregeld in de berijdersApp.

Lees verder

Aftrap Kids United dag op het TT Circuit Assen

Het was een geweldige dag op het TT Circuit in Assen! PIM Lease mocht ook dit jaar weer ondersteunen bij de organisatie van het jaarlijkse Kids United seizoen.

Lees verder

Snel afgeleid in de auto door je smartphone? Wij geven je 4 tips om dit te voorkomen

Tijdens het autorijden even vlug dat ene appje beantwoorden. Herkenbaar? Uit onderzoek van SWOV blijkt dat 71,5 procent weleens afgeleid is door zijn telefoon. Dat is veel en gevaarlijk. Want dagelijks gebeuren er nog veel verkeersongelukken waarvan de telefoon de oorzaak is. Gerben geeft je tips hoe je je telefoon kunt negeren in het verkeer.

Lees verder

Ontvang € 5000 subsidie voor je elektrische bedrijfswagen. Dit is wat je moet weten!

Wist je dat je als bedrijf tot € 5000 subsidie krijgt op een nieuwe elektrische bedrijfswagen? De overheid stimuleert hiermee bedrijven en non-profits om over te stappen naar een elektrische bestelauto. Wat houdt de subsidie precies in, hoe werkt aanvragen en wat zijn de voorwaarden? Lees gauw verder.

Lees verder

PIM Lease versterkt team met Andy de Nijs

PIM Lease versterkt het team met Andy de Nijs. Het nieuwe teamlid is het logische vervolg op de stevige groei van onze activiteiten in zowel zakelijke lease, importlease en shortlease.

Lees verder

PIM Lease versterkt team met nieuwe oude bekende Reinier Smits

PIM Lease en Mondial Automotive versterken het team met Reinier Smits. Zijn komst is het logische vervolg op de stevige groei van onze activiteiten in zowel zakelijke lease, importlease en shortlease.

Lees verder

Zakelijke leasers opgelet! De bijtelling stijgt weer in 2022

Met Prinsjesdag in de achteruitkijkspiegel, is het tijd om door te schakelen. Per volgend jaar wijzigt de bijtelling namelijk weer. Voor een elektrische auto wordt het bijtellingstarief 16% bijtelling over de eerste 35.000 euro en 22% over het restant. Reden genoeg om dit jaar nog te elektrisch te rijden en te profiteren!

Lees verder

COLUMN | Laatste VW Polo’s van 2021 op Bio-CNG (groengas) voor een scherpe prijs!

Ooit wel eens overwogen om te rijden op Bio-CNG (groengas)? Deze brandstof is een 100% schone brandstof dat gemaakt wordt van afval. Het biedt meerdere voordelen ten opzichte van benzine en diesel. Rijden op Bio-CNG is bijvoorbeeld zuiniger en milieuvriendelijker en je bespaart ook nog eens op de brandstofkosten. En dat zijn niet de enige voordelen van rijden op CNG. Wij hebben in samenwerking met OrangeGas/Smartgreencars 20 VW polo’s Bio-CNG geïmporteerd en op voorraad in de kleuren wit en zwart. Kom gerust langs voor een proefrit en natuurlijk een kop verse bonen koffie op de Helsingborgweg.

Lees verder

Geslaagde Kids United dag in Duitse Meppen

Met een grote glimlach kijken we terug naar deze fantastische dag in het Duitse Meppen; de start van het Kids United seizoen. PIM Lease mocht ook dit jaar weer helpen bij de organisatie van het event.

Lees verder