050 211 56 78

pim Nieuws & Acties

Zo blijf je op de hoogte

Hier vind je al het actuele nieuws, acties en columns van PIM Lease.

tips elektrisch rijden in de winter

Haal het beste uit je elektrische auto in de winter met deze tips

Als je recent bent overgestapt op een elektrische auto, of overweegt dit te doen, kan het aanpassen aan het rijbereik in de winter een uitdaging zijn. Bij PIM Lease begrijpen we dit en bieden we je daarom 6 nuttige tips om tijdens de koudere maanden het maximale uit je elektrische voertuig te halen.

Lees verder

tips om je auto winterklaar te maken

9 essentiële tips om je auto winterklaar te maken

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je auto voor te bereiden op de koudere dagen. Met deze 9 eenvoudige stappen zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar en veilig blijft tijdens de wintermaanden.

Lees verder

Dylan Medema verlaat Mondial Automotive PIM Lease

Van auto’s naar aroma’s: Dylan schakelt over naar de parfumwereld

Na drie jaar een waardevolle kracht te zijn geweest bij Mondial Automotive / PIM Lease zwaaien we Dylan vandaag uit. Hij slaat een nieuwe weg in als trader bij Aventus.

Lees verder

Renault Master (f62), Renault Trafic (f82)

Subsidie emissieloze bedrijfsauto’s vanaf 2024 weer beschikbaar

Als ondernemer kun je bij de aanschaf van een elektrische bestelbus een leuke subsidie krijgen via de SEBA. Hiermee kun je tot 12% van de aanschafprijs terugkrijgen, met een maximum van €5.000. De pot voor 2023 is leeg maar voor 2024 is er € 33 miljoen gereserveerd. Wil je hiervan profiteren? Zorg dan dat je er tijdig bij bent. In de blog vertellen we je hoe het werkt en wanneer je de subsidie kunt aanvragen.

Lees verder

Ontdek de top voordelen van PIM Lease shortlease

Shortlease is een steeds populairdere optie voor zowel bedrijven als particulieren. Dit flexibele leasecontract combineert de voordelen van zowel lange termijn lease als daghuur, maar heeft ook unieke voordelen die vaak over het hoofd worden gezien. Laten we vijf van deze verrassende voordelen van shortlease verkennen die je misschien nog niet kende.

 

Lees verder

PIM Lease - FD Gazelle

PIM Lease wint FD Gazellen Award 2023!

We zijn trots dat we onszelf nu tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland mogen rekenen, in de categorie middelgroot in regio Noord.

Lees verder

winactie PIM Lease OG Clean fuels en FC Groningen

FC Groningen supporter wint milieuvriendelijke auto aangeboden door OG Clean Fuels en PIM Lease

Na een spannende reis is het moment eindelijk aangebroken: de gelukkige winnaar die een jaar lang gratis in de Seat Ibiza op Bio-CNG mag rijden, is bekend. Aangeboden door hoofdsponsor OG Clean Fuels en partner in mobiliteit: PIM Lease.

 

Lees verder

ster in autoruit

Ruitschade? Voorkom het betalen van eigen risico!

We kennen het allemaal: je bent aan het rijden, springt er opeens een steentje tegen je ruit… et voilà, een sterretje! Geen paniek, maar wacht niet te lang. Want voordat je het weet, verandert dat sterretje door ons koude kikkerlandweer in een barst. En dat betekent: nieuwe ruit.

Lees verder

Kia ev6 - pim lease

6 redenen om te rijden in een Kia EV6

Stel je voor: gamen midden in de natuur of een vers kopje koffie zetten dankzij aangesloten apparaten, rechtstreeks vanuit je auto. De Kia EV6 transformeert deze visioenen in realiteit. Lees verder en ontdek waarom deze auto niet zomaar een auto is.

Lees verder