050 211 56 78

pim Nieuws & acties

Zo blijf je op de hoogte

Hier vind je al het actuele nieuws, acties en columns van PIM Lease.

pim lease nieuws en meer
pim lease en pec zwolle verlenging samenwerking

Trots op verlenging samenwerking met PEC Zwolle

Bij PIM Lease zijn we verheugd om de samenwerking met PEC Zwolle te verlengen. We hebben sinds vorig seizoen een hechte band met de voetbalclub en gaan nu samen door met het tweede seizoen! 

Lees verder

PIM Lease bordsponsor Sparta Nijkerk

PIM lease versterkt band met Sparta Nijkerk als bordsponsor

Bij PIM Lease zijn we trots om onze band met Sparta Nijkerk verder te versterken. Na vorig jaar brons sponsor te zijn geworden, zetten we nu een nieuwe stap als bordsponsor. Met deze uitbreiding van de sponsoring willen wij laten zien hoe belangrijk wij het vinden om hun ambitieuze doelen te steunen. 

Lees verder

Olcay Gulsen doneert designer tas voor Kids United

De afgelopen weken hebben wij enorm veel mooie items mogen ontvangen voor de veiling voor het Kids United Clubhuis. Zo hebben we van Olcay Gulsen een hele mooie bijdrage gekregen. Ze schenkt een designer item uit haar eigen kledingkast én voegt daar nog eens een goed gevuld pakket aan toe uit haar eigen beautylijn. 

Lees verder

6 tips om insecten gemakkelijk van je auto te verwijderen pim lease

6 tips om insecten gemakkelijk van je auto te verwijderen

Insecten op je auto kunnen een vervelend gezicht zijn en zelfs blijvende schade aan de lak veroorzaken als ze niet op tijd worden verwijderd. Bij PIM Lease begrijpen we dat een goed onderhouden voertuig belangrijk is. Martijn deelt daarom 6 tips om insecten gemakkelijk van je auto te verwijderen, zodat je nóg langer kunt genieten van je auto.

Lees verder

pim lease viert jubileum met nieuw clubhuis voor kids united

PIM Lease viert gezamenlijk jubileum met eigen clubhuis voor Kids United

Het is tijd voor een feestje! PIM Lease viert haar 5-jarig bestaan en we kunnen niet trotser zijn op de reis die we samen hebben afgelegd. Maar dit jubileum gaat niet alleen over ons; het gaat ook over het delen van onze vreugde en het verspreiden van geluk. Daarom vieren wij ons jubileum met een fantastische actie voor Kids United. 

Lees verder

Hendriëtte Wobbes versterkt het marketing team bij PIM Lease.

Alles om (online) zichtbaar te zijn: Welkom Hendriëtte!

Als ZZP-er gaat Hendriëtte tijdelijk de werkzaamheden overnemen van onze marketeer Anniek gedurende haar zwangerschapsverlof. We zijn ontzettend blij dat ze bij ons is en het PIM-team zal gaan versterken! Let’s get to know her..

Lees verder

Afschaf BPM 2025

BPM-vrijstelling bestelauto’s eindigt 2025: impact voor ondernemers

Vanaf 1 januari 2025 ondergaat de fiscale regeling voor nieuwe bestelauto’s gekocht voor zakelijk gebruik een aanzienlijke wijziging. De vrijstelling van Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) die vele ondernemers tot nu toe hebben benut, zal dan niet meer gelden. Dit volgt uit besluiten die zijn genomen op Prinsjesdag 2022, welke inmiddels formeel zijn goedgekeurd. Hierdoor zal de aanschafprijs van nieuwe bedrijfswagens gemiddeld met zo’n €12.000 stijgen!

Lees verder

Patrick Bosscher versterkt team PIM Lease

Van Century Autogroep naar PIM Lease; welkom Patrick!

Sinds deze maand hebben we een nieuwe ster in ons team: Patrick Bosscher! Hij komt ons team versterken als commercieel administratief medewerker. Maar wie is Patrick?

Lees verder

PIM Lease zet groeistap met overname Eemsmond Autolease

PIM Lease zet groeistap met overname Eemsmond Autolease

Per 1 januari 2024 heeft PIM Lease B.V. uit Groningen officieel Eemsmond Autolease uit Delfzijl overgenomen. PIM Lease maakt met deze overname een mooie stap in hun verdere groei en als speler binnen de leasebranche in Noord-Nederland. De twee bedrijven vonden elkaar door de gedeelde visie op klantenservice en flexibiliteit.

Lees verder

Bustin dakonderhoud - PIM Lease

Pim Pam Pet & Eelco Bustin: Bussen, buddies en business!

In onze doorlopende reeks ‘Pim Pam Pet spelen met’ hebben we dit keer een gesprek met Eelco Bustin, de drijvende kracht achter Bustin Dakonderhoud in Wateringen. Het spel ‘Pim Pam Pet’ zorgde voor een speelse twist tijdens ons bezoek, waarbij de letter ‘B’ verrassend genoeg de toon zette voor ons gesprek.

Lees verder