pim voordelige bijtelling

Voordelig een elektrische auto leasen

PIM: voordelige bijtelling is voor iedereen die nog slim gebruik wil maken van de fiscale bijtelling uit 2020

In 2021 is de bijtelling van een volledig elektrische auto met een cataloguswaarde van maximaal € 40.000,- naar 12% bijtelling per kalenderjaar gegaan. Is uw auto duurder, dan betaalt u over dat gedeelte 22% bijtelling. Opgeteld is dit het bedrag wat u per kalenderjaar aan bijtelling betaald.

Het bijtelling percentage geldt voor 60 maanden en gaat in op de eerste dag van de maand van de eerste toelating. Indien een elektrische auto in 2020 nog is toegelaten, gelden ook de bijtelling regels voor dat jaar.

Elektrisch leasen met een auto vanaf 2017

Met de verhoging van de bijtelling in 2021 is het dus gunstig om via PIM Lease nog een elektrische auto uit 2020 of eerder te leasen. Dan betaalt u nog 8% bijtelling over een cataloguswaarde van maximaal € 45.000,- . Elektrisch leasen is daardoor best heel aantrekkelijk. Lees ook het artikel dat we hier over schreven. 

  • 8% fiscale bijtelling
  • elektrisch rijden
  • slimme keuze
  • 1e registratie 2020 of eerder
  • gunstige looptijd
  • inclusief laadpaal

PIM: Laad- en Laadpalen service

PIM: Laden biedt de service die u nodig heeft voor het opladen van uw elektrische lease auto.

Met PIM: Laden is het mogelijk om een laadpaal bij u thuis of op kantoor mee te financieren in het maandelijkse leasebedrag. Installatie- en onderhoud van de laadpaal valt hier ook binnen. Deze slimme laadpaal berekent de verbruikte elektriciteit, zodat u dit als zakelijke kosten mee kunt nemen. Een laadpas voor het activeren en afrekenen van laadpunten onderweg is onderdeel van deze service en geheel naar wens in te vullen.

Meer weten? Neem contact op om u te laten informeren over de details en mogelijkheden.

 

Is een elektrische auto leasen iets voor u?

Wilt u elektrisch rijden, maar ook slim gebruik maken van een voordelige bijtelling?
Bij PIM Lease hebben we de volgende modellen beschikbaar: Mercedes EQC, Tesla model 3, Hyundai Kona, Nissan Leaf en de Kia E-soul. Met PIM: voordelige bijtelling helpen we u graag op weg.

Direct leasen