050 211 56 78

Olcay Gulsen doneert designer tas voor Kids United

De afgelopen weken hebben wij enorm veel mooie items mogen ontvangen voor de veiling voor het Kids United Clubhuis. Zo hebben we van Olcay Gulsen een hele mooie bijdrage gekregen. Ze schenkt een designer item uit haar eigen kledingkast én voegt daar nog eens een goed gevuld pakket aan toe uit haar eigen beautylijn. 

Een kans om Kids United te steunen

Deze gulle gift van Olcay is bedoeld om steun te bieden aan Kids United, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een beperking. De veiling, die plaatsvindt van 7 tot 27 juni, biedt een unieke kans om niet alleen prachtige items te bemachtigen, maar ook om een belangrijk doel te steunen. 

Het doel van de veiling is om een tweede thuis te realiseren voor de deelnemers van Kids United. Een plek waar ze samenkomen voor gezelligheid en diverse activiteiten, waaronder sporten en andere bezigheden.  Gezamenlijk voetballen, gamen, live sportwedstrijden volgen, tafeltennissen, sjoelen of gewoon ontspannen en met elkaar praten. Het beleven van een plezierige middag of avond, net zoals hun leeftijdsgenoten zonder beperkingen. 

Poléne designer tas uit Olcay's kast

Roos is afgereisd naar Amsterdam om de tas persoonlijk bij Olcay thuis op te halen. Het was voor haar een leuke ervaring om haar te ontmoeten en samen te praten over deze actie. 

Olcay gaf in deze video aan dat ze heel graag Kids United wilde ondersteunen: “Toen PIM Lease mij benaderde of ik één van mijn designeritems wilde doneren voor het goede doel, dacht ik, natuurlijk wil ik dat!”

De schenking van Olcay Gulsen omvat een Polène – Numero neuf mini tas, een ware eyecatcher. Samen met de 4 producten uit haar eigen beautylijn vormen deze items een mooie bijdrage aan de veiling.

 

Bieden mogelijk via Online Veilingmeester

De veiling van de designer tas en het beautypakket zal gehouden worden op Online Veilingmeester van 7 tot 27 juni. Dit is de perfecte gelegenheid voor geïnteresseerden om te bieden op deze verschillende exclusieve items en tegelijkertijd een goed doel te steunen. 

De veiling voor Kids United wordt verzorgd door PIM Lease, Online Veilingmeester en McDonald’s Sontplein en Westerhaven. 

Bekijk de veiling