050 211 56 78
Bustin dakonderhoud - PIM Lease

Pim Pam Pet & Eelco Bustin: Bussen, buddies en business!

In onze doorlopende reeks ‘Pim Pam Pet spelen met’ hebben we dit keer een gesprek met Eelco Bustin, de drijvende kracht achter Bustin Dakonderhoud in Wateringen. Het spel ‘Pim Pam Pet’ zorgde voor een speelse twist tijdens ons bezoek, waarbij de letter ‘B’ verrassend genoeg de toon zette voor ons gesprek.

Bustin Dakonderhoud

Eelco deelt zijn achtergrond en het ontstaan van zijn bedrijf Bustin Dakonderhoud. Met al 20 tot 25 jaar ervaring bedient zijn bedrijf talloze klanten in het Westen van het land, voornamelijk gericht op nieuwbouw en een deel op renovatie. Momenteel heeft hij een team van 12 mensen in dienst.

Bijzondere band met PIM Lease

Hoe kwam Eelco in contact met PIM Lease? “Ik ken Erik-Jaap al heel lang,” legt hij uit. “We kennen elkaar als zakelijke connectie uit het verleden. Het klikte meteen goed. We zijn allebei voetbalfans. Ik ben groot ADO Den Haag fan. Binnenkort gaan we zelfs samen naar een wedstrijd van ADO. Fantastisch!”

Belangrijke voordelen bedrijfsbussen leasen

Wat zijn volgens Eelco de grootste voordelen van het leasen van bedrijfsbussen via PIM Lease in vergelijking met het kopen van eigen voertuigen? “In crisistijd zijn we gaan leasen, omdat we toen geen grote uitgaven wilden doen,” vertelt hij. “PIM Lease heeft ook de gunfactor. Het is een open transparant bedrijf, met korte lijntjes. Ze krijgen van mij een mooie 8.”

Blik op de toekomst

“Op dit moment is alles goed,” merkt hij op. “We hebben nu 6 stuks in gebruik, waar we erg tevreden over zijn. Als er iets is of ik heb een nieuwe auto nodig dan bel ik Erik-Jaap op en hij regelt het allemaal snel voor mij.”

Wil jij ook een spelletje Pim Pam Pet spelen met PIM? Laat het ons weten.