050 211 56 78

pim Contact

We luisteren graag naar jouw wensen

Jouw mobiliteitsvraagstuk is onderdeel van jouw ondernemerschap. Daarom denken we graag me je mee over het grotere plaatje – en onderzoeken we vervolgens samen welke mobiliteitsoplossing het beste bij jouw situatie past. Vul het contactformulier hiernaast in en we bellen je zo snel mogelijk terug. Liever direct contact met één van onze mensen?

Heb je nog geen contactpersoon bij PIM Lease?

Neem alsnog contact met ons op

Tijdens werkdagen zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar op ons vaste telefoonnummer: 050 211 5678.  Probeer ook gerust één van onderstaande mobiele nummers. Wij proberen zo veel mogelijk voor iedereen bereikbaar te zijn, ook buiten kantooruren.

Buiten de kantooruren is het aan te raden een berichtje te sturen naar iemand van het team van PIM Lease. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Sta je met pech langs de kant van de weg?

Als je op dit moment met je leaseauto langs de kant van de weg staat, kun je het best direct met onze alarmcentrale bellen. Binnen Nederland, maar ook in de rest van Europa helpen zij je weer op weg.

De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via +31 850 77 8215.

Direct bellen

Heb je schade gereden?

Heb je schade gereden, dan gaan wij dat voor jou oplossen. Eenzijdige schade meld je eenvoudig via 050 211 5678. Wij zorgen dat het vervolgens zo snel mogelijk afgehandeld wordt. Meer informatie hierover vind je hier.

Direct bellen

 

 

Cees PIM Lease

Cees van Bleek

Martijn PIM Lease

Martijn de Haan

martijn@pimlease.nl

062303 42

Rashawn Gambhirsingh