050 211 56 78

pim Contact

We luisteren graag naar uw wensen

Uw mobiliteitsvraagstuk is onderdeel van uw ondernemerschap. Daarom denken we graag met u mee over het grotere plaatje – en onderzoeken we vervolgens samen welke mobiliteitsoplossing het beste bij uw situatie past. Vul het contactformulier hiernaast in en we bellen u zo snel mogelijk terug. Liever direct contact met één van onze mensen?

Heeft u nog geen contactpersoon bij PIM Lease?

Neem alsnog contact met ons op

Tijdens werkdagen zijn we tijdens kantooruren altijd bereikbaar op ons vaste telefoonnummer: 050 211 5678.  Probeert u ook gerust één van onderstaande mobiele nummers. Wij proberen zo veel mogelijk voor iedereen bereikbaar te zijn, ook buiten kantooruren.

Buiten de kantooruren is het aan te raden een berichtje te sturen naar iemand van het team van PIM Lease. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Staat u met pech langs de kant van de weg?

Als u op dit moment met uw leaseauto langs de kant van de weg staat, kunt u het best direct met onze alarmcentrale bellen. Binnen Nederland, maar ook in de rest van Europa helpen zij u weer op weg.

De alarmcentrale is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken via +31 850 77 8215.

Direct bellen

Heeft u schade gereden?

Heeft u schade gereden, dan gaan wij dat voor u oplossen. Eenzijdige schade meldt u eenvoudig via +31 850 77 8215. Wij zorgen dat het vervolgens zo snel mogelijk afgehandeld wordt. Meer informatie hierover vindt u hier.

Direct bellen

 

 

Anniek PIM Lease

Anniek Kruijer

anniek@pimlease.nl

Cees PIM Lease

Cees van Bleek

Martijn PIM Lease

Martijn de Haan

Rene PIM Lease

René Sietsema

rene@pimlease.nl