050 211 56 78

Van Century Autogroep naar PIM Lease; welkom Patrick!

Sinds deze maand hebben we een nieuwe ster in ons team: Patrick Bosscher! Hij komt ons team versterken als commercieel administratief medewerker. Maar wie is Patrick?

Patrick Bosscher versterkt team PIM Lease

Een hart voor sneakers, Audi en Motown

Met een hart dat klopt voor zijn gezin is Patrick ook groot fan van sneakers van verschillende merken. Hij heeft een zwak voor Audi’s en zijn muzikale smaak varieert van Justin Timberlake tot Michael Jackson en Motown muziek. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan fietsen, wandelen, zijn auto blinkend houden, quality time met zijn kinderen en af en toe verdwalen in de wereld van videogames.

Van Century Autogroep naar PIM Lease

Voordat hij bij ons kwam, was Patrick werkzaam bij Century Autogroep. Wat hem aantrekt in de autowereld is de dynamiek, het voorzien van mobiliteitsoplossingen en het werken met verschillende automerken en modellen. 

Dromen van Route 66

De warmte en openheid van Patrick maken hem een geliefd persoon onder vrienden, terwijl zijn hart stiekem sneller klopt bij de gedachte aan een reis over Route 66 in een cabrio. Een leuk feitje is dat hij internationale wortels heeft, dankzij zijn Duitse moeder. Patrick blinkt uit in het bouwen van computers, organiseren, regelen en schoonmaken. 

Welkom bij het team, Patrick!

Bij PIM Lease gaat Patrick zich bezighouden met contractbeheer en transportplanning, een rol waar hij naar uitkijkt. Wat hij het leukste vindt aan zijn werk is het vormen, uitzoeken en archiveren van dossiers, en op termijn hoopt hij ook klanten telefonisch van dienst te kunnen zijn. We zijn blij dat je er bent Patrick, welkom!