050 211 56 78

Het team van PIM Lease

In welke fase je organisatie zich ook bevindt, wat je wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat jij en jouw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen. Wij zijn jouw Partner In Mobiliteit: jouw wagenpark is onze zorg en verantwoordelijkheid. Met veel plezier, kennis en aandacht nemen de mensen van PIM Lease een belangrijk deel van jouw bedrijfsvoering uit handen.

Dat doen we door aandachtig te luisteren naar jouw mobiliteit- én ondernemersvraagstuk(ken) en op basis daarvan een eerlijk advies te geven. Jouw situatie, dromen en ambities vormen daarbij het vertrekpunt. Een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie is voor ons namelijk belangrijker dan een contract. Hebben we jouw situatie en wensen duidelijk in kaart? Dan stellen we een passende leaseconstructie samen die aansluit bij jouw huidige én toekomstige situatie.

En helpen je snel op weg

Van mooie occasions tot exclusieve auto’s en van meerjarige leasecontracten tot tijdelijke short lease: wij passen ons aan en bewegen mee met jouw organisatie. Zo helpen we jou en jouw medewerkers letterlijk en figuurlijk op weg en kunt jij (blijven) doen waar jij goed in bent.

Auto leasen via

Logo PIM Lease

zakelijk

Vind een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke leaseconstructie aansluit op jouw huidige én toekomstige situatie.

Meer informatie

import

Dankzij ons partnership met Mondial Automotive kunnen we jou volledig begeleiden bij het leasen van een auto uit het buitenland. Importlease heeft een aantal aantrekkelijke voordelen.

Meer informatie

shortlease

Een langlopend leasecontract past niet altijd in jouw ondernemersplaatje. PIM Lease begrijpt dat. Daarom bieden we flexibele, kortlopende contracten die per dag opzegbaar zijn.

Meer informatie

voorraad

Op zoek naar een veilige, representatieve auto voor een voordelig leasebedrag? Vandaag bellen, is morgen rijden, met dank aan onze ruime voorraad en flexibele leasemogelijkheden.

Meer informatie

bedrijfswagen

Als ondernemer is een goede bedrijfswagen erg waardevol. Met een passende bedrijfswagen worden jouw werkzaamheden makkelijker en aangenamer. Welk model is geschikt en zorgt dat je dagelijks zonder problemen van A naar B kunt? PIM Lease helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Bedrijfswagen

De drie PIM: beloftes

We schakelen snel

Omdat we jou en jouw medewerkers letterlijk en figuurlijk snel op weg willen helpen, gaan we doelgericht te werk. Als je ons vandaag belt, krijg je ons vandaag nog te spreken en gaan we vandaag nog voor je aan de slag. Samen zorgen we dat je op korte termijn een oplossing hebt voor jouw situatie. Slimme technologische ontwikkelingen benutten we zoveel mogelijk en helpen ons om de vaart te houden in de formaliteiten.

We zijn inventief

Eerst de auto, dan het papierwerk, zo is het uitgangspunt bij PIM Lease. Als ondernemers pur sang begrijpen we dat je kansen wilt benutten en waarde wilt creëren; een gegeven dat zich niet eenvoudig laat plannen. Logisch dat je liever geen langdurig contracten wilt aangaan – en dat is geen enkel probleem. Als partner in mobiliteit denken we proactief met je mee over inventieve leaseoplossingen die aansluiten op jouw situatie; ook als die niet standaard is of onverwacht verandert.

We zijn loyaal aan jou

Als het goed gaat met jou als ondernemer, gaat het ook goed met ons. We zijn er om jou te ondersteunen bij jouw mobiliteitsvraagstukken en benaderen jou zoals we zelf ook benaderd willen worden: eerlijk en oprecht. Pas als je voor de derde keer op rij kiest voor een auto via PIM Lease, zijn wij tevreden. Die derde auto is voor ons het ultieme bewijs dat we ons werk goed en naar jouw tevredenheid doen.

PIM Lease is ontstaan vanuit het succesvolle importbedrijf Mondial Automotive, dat gespecialiseerd is in het zoeken en vinden van personen- en bedrijfsauto’s wereldwijd. Eigenaren Gerben en Patrick en toenmalige eigenaren Gerke en Marko merkten, dankzij hun verleden in de autolease, dat hun leasekwaliteiten werden gemist op de Noordelijke autoleasemarkt.

Aangezien ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, kwamen de heren al gauw tot de conclusie: we gaan de autolease weer in. Niet als een traditionele leasemaatschappij, maar als een partner in mobiliteit. PIM Lease was geboren: oude, vertrouwde kwaliteit en een plezierige aanpak in een nieuw jasje.

Cees PIM Lease

Cees van Bleek

Martijn PIM Lease

Martijn de Haan

martijn@pimlease.nl

062303 42

Rashawn Gambhirsingh