050 211 56 78

Het team van PIM Lease

In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, wat uw wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat u en uw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen. Wij zijn uw Partner In Mobiliteit: uw wagenpark is onze zorg en verantwoordelijkheid. Met veel plezier, kennis en aandacht nemen de mensen van PIM Lease een belangrijk deel van uw bedrijfsvoering uit handen.

Dat doen we door aandachtig te luisteren naar uw mobiliteit- én ondernemersvraagstuk(ken) en op basis daarvan een eerlijk advies te geven. Uw situatie, dromen en ambities vormen daarbij het vertrekpunt. Een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van uw organisatie is voor ons namelijk belangrijker dan een contract. Hebben we uw situatie en wensen duidelijk in kaart? Dan stellen we een passende leaseconstructie samen die aansluit bij uw huidige én toekomstige situatie.

En helpen u snel op weg

Van mooie occasions tot exclusieve auto’s en van meerjarige leasecontracten tot tijdelijke short lease: wij passen ons aan en bewegen mee met uw organisatie. Zo helpen we u en uw medewerkers letterlijk en figuurlijk op weg en kunt u (blijven) doen waar u goed in bent.

Auto leasen via

Logo PIM Lease

zakelijk

Vind een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke leaseconstructie aansluit op uw huidige én toekomstige situatie.

Meer informatie

import

Dankzij ons partnership met Mondial Automotive kunnen we u volledig begeleiden bij het leasen van een auto uit het buitenland. Importlease heeft een aantal aantrekkelijke voordelen.

Meer informatie

shortlease

Een langlopend leasecontract past niet altijd in uw ondernemersplaatje. PIM Lease begrijpt dat. Daarom bieden we flexibele, kortlopende contracten die per dag opzegbaar zijn.

Meer informatie

voorraad

Op zoek naar een veilige, representatieve auto voor een voordelig leasebedrag? Vandaag bellen, is morgen rijden, met dank aan onze ruime voorraad en flexibele leasemogelijkheden.

Meer informatie

bedrijfswagen

Als ondernemer is een goede bedrijfswagen erg waardevol. Met een passende bedrijfswagen worden uw werkzaamheden makkelijker en aangenamer. Welk model is geschikt en zorgt dat u dagelijks zonder problemen van A naar B kunt? PIM Lease helpt u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Bedrijfswagen

De drie PIM: beloftes

We schakelen snel

Omdat we u en uw medewerkers letterlijk en figuurlijk snel op weg willen helpen, gaan we doelgericht te werk. Als u ons vandaag belt, krijgt u ons vandaag nog te spreken en gaan we vandaag nog voor u aan de slag. Samen zorgen we dat u op korte termijn een oplossing hebt voor uw situatie. Slimme technologische ontwikkelingen benutten we zoveel mogelijk en helpen ons om de vaart te houden in de formaliteiten.

We zijn inventief

Eerst de auto, dan het papierwerk, zo is het uitgangspunt bij PIM Lease. Als ondernemers pur sang begrijpen we dat u kansen wilt benutten en waarde wilt creëren; een gegeven dat zich niet eenvoudig laat plannen. Logisch dat u liever geen langdurig contracten wilt aangaan – en dat is geen enkel probleem. Als partner in mobiliteit denken we proactief met u mee over inventieve leaseoplossingen die aansluiten op uw situatie; ook als die niet standaard is of onverwacht verandert.

We zijn loyaal aan u

Als het goed gaat met u als ondernemer, gaat het ook goed met ons. We zijn er om u te ondersteunen bij uw mobiliteitsvraagstukken en benaderen u zoals we zelf ook benaderd willen worden: eerlijk en oprecht. Pas als u voor de derde keer op rij kiest voor een auto via PIM Lease, zijn wij tevreden. Die derde auto is voor ons het ultieme bewijs dat we ons werk goed en naar uw tevredenheid doen.

PIM Lease is ontstaan vanuit het succesvolle importbedrijf Mondial Automotive, dat gespecialiseerd is in het zoeken en vinden van personen- en bedrijfsauto’s wereldwijd. Eigenaren Gerben en Patrick en toenmalige eigenaren Gerke en Marko merkten, dankzij hun verleden in de autolease, dat hun leasekwaliteiten werden gemist op de Noordelijke autoleasemarkt.

Aangezien ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan, kwamen de heren al gauw tot de conclusie: we gaan de autolease weer in. Niet als een traditionele leasemaatschappij, maar als een partner in mobiliteit. PIM Lease was geboren: oude, vertrouwde kwaliteit en een plezierige aanpak in een nieuw jasje.

Anniek PIM Lease

Anniek Kruijer

anniek@pimlease.nl

Cees PIM Lease

Cees van Bleek

Martijn PIM Lease

Martijn de Haan

Rene PIM Lease

René Sietsema

rene@pimlease.nl