050 211 56 78

Trots op verlenging samenwerking met PEC Zwolle

Bij PIM Lease zijn we verheugd om de samenwerking met PEC Zwolle te verlengen. We hebben sinds vorig seizoen een hechte band met de voetbalclub en gaan nu samen door met het tweede seizoen! 

pim lease en pec zwolle verlenging samenwerking

Samenwerken voor een goed doel

De hechte band hebben we afgelopen weken teruggezien doordat PEC Zwolle een gesigneerd shirt en bal heeft gedoneerd voor de veiling voor Kids United. Samen met Onlineveilingmeester.nl en McDonald’s Westerhaven & Sontplein, organiseerden we namelijk onlangs een veiling voor het G-team van FC Groningen. Mede dankzij de donatie van de voetbalclub konden waardevolle items worden geveild voor dit goede doel. 

Nauw betrokken bij PEC Zwolle

Onze accountmanager Danny maakt deel uit van het klankbordgroep van de PEC Zwolle Businessclub. Hierdoor blijven we nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen de club en kunnen we onze kennis en ervaring inzetten om de Businessclub verder te ondersteunen. “Als voetbalfan ben ik trots om deel uit te mogen maken van de klankbordgroep van de PEC Zwolle Businessclub. Vanuit deze samenwerking hebben we al veel waardevolle connecties opgebouwd. Dankzij de persoonlijke aanpak die zowel PEC Zwolle als PIM Lease kenmerkt, zijn we een mooie match.”

We kijken dan ook vol vertrouwen uit naar de voortzetting van deze waardevolle samenwerking en succesvol seizoen.