050 211 56 78
PIM Lease zet groeistap met overname Eemsmond Autolease

PIM Lease zet groeistap met overname Eemsmond Autolease

Per 1 januari 2024 heeft PIM Lease B.V. uit Groningen officieel Eemsmond Autolease uit Delfzijl overgenomen. PIM Lease maakt met deze overname een mooie stap in hun verdere groei en als speler binnen de leasebranche in Noord-Nederland. De twee bedrijven vonden elkaar door de gedeelde visie op klantenservice en flexibiliteit.

Jan Frans Rosema, voormalig eigenaar van Eemsmond Autolease: ‘’Deze overname voelde als een goede stap op het juiste moment. Gezien de veranderende marktomstandigheden en onze professionele relatie. Onze gedeelde missie om de klant voorop te stellen en flexibele oplossingen aan te bieden, vormt de basis voor deze ideale samenwerking. Bovendien staat PIM Lease bekend om zijn team van nuchtere noordelingen, die stevig met beide benen op de grond staan.”

“We zijn ontzettend blij met deze kans en verwelkomen met alle plezier de klanten van Eemsmond Autolease. Deze overname is een grote stap voorwaarts in het uitbreiden van ons klantenbestand en marktaandeel. We zien dit als een strategische zet om onze groei voor de toekomst te versterken,” aldus Gerben de Groot en Patrick Doornbos – eigenaren PIM Lease.

Klanten van Eemsmond Autolease zijn inmiddels allemaal op de hoogte gebracht en kunnen blijven rekenen op de vertrouwde service en flexibiliteit die ze gewend waren. Het kantoor in Delfzijl blijft geopend als aanspreek- en servicepunt en de vaste contactpersonen blijven actief op deze locatie.