050 211 56 78
Hendriëtte Wobbes versterkt het marketing team bij PIM Lease.

Alles om (online) zichtbaar te zijn: Welkom Hendriëtte!

Als ZZP-er gaat Hendriëtte tijdelijk de werkzaamheden overnemen van onze marketeer Anniek gedurende haar zwangerschapsverlof. We zijn ontzettend blij dat ze bij ons is en het PIM-team zal gaan versterken! Let’s get to know her..

Een plek onder de zon

Hendriëtte groeide op in het gezellige Veenendaal, maar besloot haar vleugels uit te slaan en haar geluk te zoeken in Nieuw-Buinen, waar ze samen met haar vriend een heerlijk thuis heeft gecreëerd. Na twee jaar klussen is hun huis eindelijk hun eigen stekje geworden, waar ze volop genieten van het leven.

Een frisse blik op marketing

Met haar ervaring in marketing en haar passie voor creativiteit, is Hendriëtte een waardevolle aanwinst voor ons team bij PIM Lease. Ze brengt niet alleen expertise mee op het gebied van strategische marketing, maar heeft ook een frisse kijk en ideeën die onze organisatie weer nieuwe dingen kan brengen.

Sportief en gezellig

Naast haar werk is Hendriëtte een echte sportliefhebber. Ze is regelmatig te vinden in de sportschool, waar ze zich uitleeft tijdens haar krachttrainingen. Maar ook van gezelligheid met vrienden en familie kan ze enorm genieten. Of het nu gaat om een dagje shoppen, een terrasje pakken of gewoon lekker ontspannen in bad, Hendriëtte weet altijd wel hoe ze het beste uit het leven kan halen.

Een warm welkom bij PIM Lease

Sinds eind april is Hendriëtte 12 uur per week aan de slag als marketeer bij PIM Lease. Met haar creativiteit en passie voor marketing is ze een geweldige aanwinst voor ons team. Ze zal zich onder andere bezighouden met social media, blogs, campagnes en meer. Leuk dat je erbij bent Hendriëtte!