050 211 56 78

Voordelen van zakelijk auto leasen met PIM

Operational lease uitleg

Of je nu een langdurig zakelijk leasecontract overweegt of slechts enkele maanden met shortlease: je kunt vertrouwen op de voordelen van PIM operational lease. Na een adviesgesprek kiezen we samen de auto die jij wilt rijden. Je bepaalt zelf de contractvorm die het beste bij jou past. Wij regelen vervolgens de inkoop. Zonder dat je in één keer een grote som geld moet neertellen en met als extra voordeel dat de auto niet op je bedrijfsbalans verschijnt. Dit is gunstig voor je solvabiliteit. Als het contract eindigt, nemen wij het restwaarderisico voor onze rekening. Wij maken zakelijk auto leasen simpel en eenvoudig.

  • vast bedrag per maand
  • tijdbesparend
  • gemak
  • schaal- en inkoopvoordelen

 

Direct bellen

 

Zakelijke autolease is mogelijk in de volgende vormen:

Full operational lease: alles-in-één zakelijk auto leasen

Bij deze leasevorm geniet je van de extra voordelen zoals onderhoud, banden, verzekering, vervangend vervoer en reparaties. Hier weet je exact wat je kunt verwachten. Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij alle autorijkosten zijn inbegrepen: van belastingen en verzekeringen tot onderhoud, reparaties en banden. Zelfs kosten voor schadeafhandeling, een vervangende auto en pechhulp in Europa zitten in dit bedrag. Alleen de brandstof betaal je zelf. Zo geniet je van zorgeloos autorijden voor een vast maandtarief.

Sale and lease back: optimaliseer je wagenpark met PIM Lease

Heb je al auto’s in je bezit? Overweeg dan sale and leaseback. Verkoop je wagenpark aan PIM Lease en lease ze direct terug. Zo profiteer je meteen van de voordelen van operational lease zonder je wagenpark te vernieuwen. Dit kan kapitaal vrijmaken voor andere bedrijfsinvesteringen en kan je solvabiliteit verhogen.

Netto operational lease: flexibel zakelijk auto leasen

Dit is een flexibele leaseoptie. Je kiest zelf voor welke services je betaalt. Ga je voor de basis? Dan zijn afschrijving, rente en wegenbelasting inbegrepen. Andere zaken, zoals verzekeringen of onderhoud, regel je zelf. Mocht je autopech hebben, dan regel je zelf vervangend vervoer. Maar je kunt ook kiezen om bepaalde zaken, zoals verzekeringen, zelf te betalen terwijl wij zorgdragen voor onderhoud en reparaties.

Beeldmerk PIM Lease
Full operational lease Netto operational lease Shortlease
Minimale looptijd 12 maanden 12 maanden 1 maand
Maximale looptijd 84 maanden 84 maanden 12 maanden
Brandstof - / laadpas Optioneel Optioneel ja
Verzekering all-risk ja nee ja
Reparatie & Onderhoud ja nee ja
Hulpverlening per direct of na 24 uur nee per direct
Vervangend vervoer per direct of na 24 uur nee per direct
Bandenwissel Zomer en winter Optioneel Zomerbanden, optioneel winterbanden
Overname na einde contract Optioneel Optioneel nee
Aflevering op locatie In overleg In overleg ja

Waarom kiezen voor PIM Lease? Jouw zakelijke leasepartner

Ongeacht in welke fase je bedrijf zich bevindt, PIM Lease biedt oplossingen voor al je mobiliteitswensen. Of je nu interesse hebt in prachtige occasions, exclusieve wagens, voorraadlease of importlease: wij helpen jou en je medewerkers letterlijk en figuurlijk snel op weg. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op voor meer info.

Met PIM Lease wordt zakelijk een auto leasen een fluitje van een cent.

Neem contact op

Wat is bijtelling van een auto

Zakelijk auto leasen als ZZP'er: financiële voordelen en tips

Als ZZP’er wil je slimme financiële keuzes maken die bijdragen aan de groei van je onderneming. Een overweging die je wellicht hebt, is het zakelijk leasen van een auto. Met full operational lease rijd je in een auto waarbij alle extra diensten, zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting, inbegrepen zijn. De maandelijkse leasebetalingen trek je volledig af als ondernemingskosten. Je hoeft je geen hoofdbrekens te bezorgen over de administratie rondom de auto; alles is namelijk geregeld in je leasecontract. Wil je meer weten? We hebben een blog geschreven over aftrekbare autokosten en waarom zakelijk leasen aantrekkelijk is voor ZZP’ers.

Lees verder