050 211 56 78

pim Zakelijke autolease

Operational lease, zakelijke auto leasen

Of u nu gaat voor een zakelijk leasecontract van een aantal jaren of een shortleasecontract van enkele maanden: u kunt vertrouwen op de voordelen van PIM operational lease. Aan de hand van een adviesgesprek met één van onze collega’s bepalen we samen welke auto u wilt rijden. U kiest de contractsvorm die past bij uw situatie, waarna wij de auto voor u inkopen. U hoeft geen grote investering in één keer te doen en bovendien komt de auto niet op de bedrijfsbalans te staan, wat de solvabiliteit ten goede komt.  Loopt het contract af? Dan valt het restwaarderisico onder onze verantwoordelijkheid. Daarmee maken we een zakelijke autolease zo makkelijk mogelijk voor u.

  • vast bedrag per maand
  • tijdbesparend
  • gemak
  • schaal- en inkoopvoordelen

 

Direct bellen

 

Zakelijke autolease is mogelijk in de volgende vormen:

Full operational lease

Bij deze vorm van operational lease weet u precies waar u aan toe bent. U betaalt een vast bedrag per maand en daar zijn alle kosten voor autorijden bij inbegrepen: van motorrijtuigenbelasting en verzekeringspremies tot kosten voor onderhoud, reparaties en (winter)banden. Ook de kosten voor schadeafhandeling, vervangend vervoer en pechhulp in Europa zijn in het full operational leasebedrag verwerkt. De enige kosten die u heeft zijn de brandstofkosten. Zo kunt u kunt uw gewenste autorijden voor een vast bedrag per maand.

Sale and lease back

Sale and leaseback is een ideale constructie als u al een of meerdere auto’s in uw bezit heeft. Door uw wagenpark aan PIM Lease te verkopen en direct weer terug te leasen, kunt u gebruik blijven maken van uw auto. U profiteert direct van de voordelen van operational lease, zonder uw wagenpark te hoeven vernieuwen. Daardoor komt er kapitaal vrij waarmee u bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering kunt doen of waardoor de solvabiliteit van uw organisatie verbetert.

Netto operational lease

is een leasevorm waarbij u zelf kiest voor welke elementen u wilt betalen – en voor welke niet. Gaat u voor de basisvariant van operational lease? Dan zijn alleen kosten voor afschrijving, rente en wegenbelasting inbegrepen. De verzekeringen, onderhoud en reparaties regelt u zelf. Is uw auto stuk? Dan zorgt u zelf voor vervangend vervoer. Wilt u bepaalde onderdelen, zoals bijvoorbeeld de verzekeringspremies, zelf betalen, maar wilt u geen zorgen om onderhoud en/of reparaties? Dan regelen wij dat toch voor u?!

Beeldmerk PIM Lease
Full operational lease Netto operational lease Shortlease
Minimale looptijd 12 maanden 12 maanden 1 maand
Maximale looptijd 60 maanden 60 maanden 12 maanden
Brandstof - / laadpas Optioneel Optioneel ja
Verzekering all-risk ja nee ja
Reparatie & Onderhoud ja nee ja
Hulpverlening per direct of na 24 uur nee per direct
Vervangend vervoer per direct of na 24 uur nee per direct
Bandenwissel Zomer en winter Optioneel Zomerbanden, optioneel winterbanden
Overname na einde contract Optioneel Optioneel nee
Aflevering op locatie In overleg In overleg ja

Zakelijk een auto leasen met PIM Lease

In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, wat uw wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat u en uw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen. Samen zoeken we naar een mobiliteitsoplossing die aansluit op uw huidige én toekomstige situatie. Van mooie occasions tot exclusieve auto’s en van voorraadlease tot importlease: wij helpen u en uw medewerkers letterlijk en figuurlijk snel op weg. Heeft u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zakelijk een auto leasen kan eenvoudig en snel met PIM Lease.

Neem contact op

Patrick Doornbos voor pand