050 211 56 78
pim lease viert jubileum met nieuw clubhuis voor kids united

PIM Lease viert gezamenlijk jubileum met eigen clubhuis voor Kids United

Het is tijd voor een feestje! PIM Lease viert haar 5-jarig bestaan en we kunnen niet trotser zijn op de reis die we samen hebben afgelegd. Maar dit jubileum gaat niet alleen over ons; het gaat ook over het delen van onze vreugde en het verspreiden van geluk. Daarom vieren wij ons jubileum met een fantastische actie voor Kids United. 

Waarom Kids United

Bij PIM Lease geloven we dat mobiliteit het beste in je naar boven haalt. We voelen ons daarom sterk verbonden met Kids United, omdat zij hier natuurlijk ook voor staan. Samen laten we zien dat mobiliteit niet alleen gaat over transport, maar over het bieden van kansen en vrijheid aan alle kinderen.

Een eigen clubhuis

Samen met Online Veilingmeester en McDonald’s Sontplein en Westerhaven slaan we de handen ineen om geld in te zamelen voor een eigen clubhuis. Om dit doel te bereiken, organiseren we in juni een online veiling met Onlineveilingmeester.nl. De opbrengst gaat naar het clubhuis en nieuwe bussen voor veilig vervoer van de kinderen.

Zo gaat het Kids United Clubhuis eruit zien
Zo gaat het Kids United Clubhuis eruit zien

Samenwerking met McDonald's Sontplein en Westerhaven en Online Veilingmeester

McDonald’s Sontplein en Westerhaven, reeds hoofdsponsor van Kids United, heeft zich volledig ingezet voor deze actie. Naast hun financiële steun bieden ze ook logistieke ondersteuning, waaronder het ontvangen van veilingitems. Online Veilingmeester zet zich in om de veiling soepel te laten verlopen en te promoten, met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kids United. 

Inbreng van items

Heb jij of heeft jouw organisatie bijzondere items die je zou willen doneren voor onze veiling? We zoeken veilingitems met een minimale waarde van €100, zoals een weekendje weg, gesigneerde producten of unieke ervaringen.  Jouw bijdrage kan het verschil maken voor Kids United. De deadline voor de inzending is 31 mei 2024.

Contactgegevens voor inbreng veiling items

Voor meer info of donaties, neem contact op met Henk Sijtsma (henk@mcgroningen.nl) of Patrick Doornbos (patrick@pimlease.nl) of bekijk www.kids-united.nl. Samen bouwen we aan de toekomst van Kids United!

Je kunt ook bijdragen aan dit mooie doel door via de website van Kids United een bedrag naar keuze te doneren. Meer informatie hierover lees je op de website van Kids United.

 

Foto gemaakt door: Fotostudio AM