pim Shortlease

Shortlease

Heeft u een klus of project voor bepaalde tijd? Of heeft u een medewerker aangenomen met een overeenkomst voor bepaalde tijd? PIM: shortlease is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar een flexibele en kortdurende vorm van zakelijke operational lease.

  • minimale looptijd één maand
  • aflevering op ieder gewenste locatie in Nederland
  • shortlease contract per dag opzegbaar

VW UP! / Toyota Aygo

v.a. € 350,-

Offerte aanvragen

VW Polo / Renault Clio

v.a. € 450,-

Offerte aanvragen

Ford Focus / VW Golf / Opel Astra

v.a. € 625,-

Offerte aanvragen

Ford Focus / VW Golf / Renault Megane Estate

v.a. € 650,-

Offerte aanvragen

Opel Insignia / Ford Mondeo

v.a. € 850,-

Offerte aanvragen

Nissan Leaf 62kw / Hyundai Kona 64kw / Kia E-Niro 64kw

v.a. € 895,-

Offerte aanvragen

PIM Lease inschakelen als uw partner in mobiliteit?

Slimme zet. Wilt u direct contact met PIM? Bel rechtstreeks of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u snel en tevreden op weg.

  • Vanaf € 350,- per maand
  • Dagelijks opzegbaar
  • 70 jaar lease-ervaring

Help mij snel en tevreden op weg

Gerben de Groot | PIM Lease

Wat is PIM: shortlease?

De mensen van PIM Lease doen er alles aan om een passende mobiliteitsoplossing te vinden. Met veel plezier, kennis en aandacht luisteren we naar uw mobiliteit- én ondernemersvraagstuk(ken). Uw situatie en ambities vormen namelijk het uitgangspunt van ons advies. Vervolgens maken we een leasevoorstel die aansluit bij uw huidige én toekomstige situatie.

Als de auto van uw voorkeur beschikbaar is, sluiten we direct een shortlease contract met u af en kunt u op pad. Is de auto niet voorradig, maar heeft u wel direct een auto nodig? Dan zorgen we dat u toch snel de weg op kunt met een tijdelijk alternatief. In de tussentijd doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk de door u gewenste auto te leveren.

PIM Lease team

PIM: shortlease iets voor u?

Via PIM: shortlease helpen we u snel op weg met een flexibel leasecontract. U loopt weinig risico, doordat onze contracten per dag opzegbaar zijn. Tel daar een minimale administratie, behoud van werkkapitaal en scherpe tarieven bij op en u begrijpt: shortlease regelt u via PIM Lease!

Direct leasen