050 211 56 78

pim Import lease

Een auto uit het buitenland leasen

“Wat van ver komt, is bijzonder”, wordt wel eens gezegd. Niet zelden gaat deze uitspraak ook op voor auto’s. Dankzij ons partnership met Mondial Automotive, ons zusterbedrijf dat is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en importeren van personen- en bedrijfsauto’s wereldwijd, kunnen we u volledig begeleiden bij het leasen van een auto uit het buitenland, oftewel: Import lease. Heeft u een specifieke wens of is uw droomauto alleen in het buitenland verkrijgbaar? PIM Lease zorgt ervoor dat u de auto binnen een aantal maanden daadwerkelijk kunt rijden.

  • luxe auto’s
  • ruime keuze
  • aantrekkelijk maandbedrag
  • lagere kilometerstanden

Direct bellen

Waarom importlease?

Het leasen van een geïmporteerde auto heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo vergroot u met import lease de kans dat u uw specifieke wensen met betrekking tot een leaseauto in vervulling kunt laten gaan, doordat auto’s in het buitenland vaak luxer zijn uitgerust (dit geldt met name voor Duitse auto’s). Ook is de aanschafwaarde doorgaans lager (tot wel 25% lager dan Nederlandse verkoopprijzen) en dat ziet u terug in het maandelijkse leasebedrag. Bovendien is het zoekgebied groter, waardoor u keuze heeft uit een groter aanbod van jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden.

Dylan Medema

De kracht van samenwerken

Doordat PIM Lease de mogelijkheid heeft om samen te werken met zusterbedrijf Mondial Automotive, profiteert u van aantrekkelijke voordelen. Zo nemen wij het hele importtraject voor u uit handen. Via ons netwerk van betrouwbare dealers zoeken we naar uw droomauto. We doen grondig onderzoek naar de auto, onderhandelen met de dealer en kopen de auto voor u aan. Heeft u nog een auto die u wilt inruilen? Geen probleem, we zorgen voor een aantrekkelijke inruildeal. Vervolgens verzorgen we het transport, de invoer, de keuring en het papierwerk met de RDW. We voorzien uw import leaseauto van de door u gewenste accessoires en maken ‘m rijklaar. Binnen een aantal weken na aanvraag leveren we de auto bij u af en rijdt u een bijzondere importauto, voor een aantrekkelijk maandbedrag.

Dylan en Marko

PIM Lease inschakelen voor uw leasen van uw import auto?

Slimme zet. Wilt u direct contact met PIM? Bel rechtstreeks of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en helpen u snel en tevreden op weg.

  • Ervaren importeur
  • Volledige ontzorging
  • 70 jaar lease-ervaring

Help mij snel en tevreden op weg

Marko ten Boer PIM Lease