050 211 56 78

pim Import lease

Een auto uit het buitenland leasen

“Wat van ver komt, is bijzonder”, wordt wel eens gezegd. Niet zelden gaat deze uitspraak ook op voor auto’s. We zijn gespecialiseerd in het zoeken, vinden en importeren van personen- en bedrijfsauto’s wereldwijd, kunnen we jou volledig begeleiden bij het leasen van een auto uit het buitenland, oftewel: import lease. Heb je een specifieke wens of is jouw droomauto alleen in het buitenland verkrijgbaar? PIM Lease zorgt ervoor dat je de auto binnen een aantal maanden daadwerkelijk kunt rijden.

  • luxe auto’s
  • ruime keuze
  • aantrekkelijk maandbedrag
  • lagere kilometerstanden

Direct bellen

Waarom importlease?

Het leasen van een geïmporteerde auto heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo vergroot je met import lease de kans dat jouw specifieke wensen met betrekking tot een leaseauto in vervulling kunt laten gaan, doordat auto’s in het buitenland vaak luxer zijn uitgerust (dit geldt met name voor Duitse auto’s). Ook is de aanschafwaarde doorgaans lager (tot wel 25% lager dan Nederlandse verkoopprijzen) en dat zie je terug in het maandelijkse leasebedrag. Bovendien is het zoekgebied groter, waardoor je keuze hebt uit een groter aanbod van jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden.

Auto inruilen?

Via ons netwerk van betrouwbare dealers zoeken we naar jouw droomauto. We doen grondig onderzoek naar de auto, onderhandelen met de dealer en kopen de auto voor jou aan. Heb je nog een auto die je wilt inruilen? Geen probleem, we zorgen voor een aantrekkelijke inruildeal. Vervolgens verzorgen we het transport, de invoer, de keuring en het papierwerk met de RDW. We voorzien jouw import leaseauto van de door jou gewenste accessoires en maken ‘m rijklaar. Binnen een aantal weken na aanvraag leveren we de auto bij jou af en rijdt je een bijzondere importauto, voor een aantrekkelijk maandbedrag.

PIM Lease Groningen

PIM Lease inschakelen voor het leasen van jouw import auto?

Slimme zet. Wil je direct contact met PIM? Bel rechtstreeks of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en helpen je snel en tevreden op weg.

  • Ervaren importeur
  • Alles uit handen nemen
  • 70 jaar lease-ervaring

Help mij snel en tevreden op weg

Marko ten Boer PIM Lease