050 211 56 78
Hayco Nicolay PIM Lease

Een leaseauto voor één maand? Met PIM: shortlease ben je binnen een werkdag onderweg

Nu de wereld er voorzichtig een beetje normaler uit gaat zien, gaan we weer vaker zakelijk op pad. Voor veel ondernemers is het pure noodzaak om het reizen weer op te pakken, terwijl het voor anderen na maanden van Zoom- en Skypegesprekken een verademing is om af en toe klanten live in de ogen te kunnen kijken; uiteraard mét inachtneming van de geldende coronaregels. Juist nu is PIM: shortlease dé manier om razendsnel weer mobiel te zijn zonder dat je vast zit aan een lang contract.


Per dag opzegbaar

De onzekere economische situatie vraagt om passende mobiliteitsoplossingen, zeker nu reizen met het openbaar vervoer niet vanzelfsprekend is. Met shortlease lease je een auto voor minimaal één maand – en bij PIM Lease hebben we ‘m al voor je klaarstaan met een volle tank of accu. Zo ben je binnen een werkdag al onderweg naar je nieuwe klus, of voorzien we je medewerker(s) met een contract voor bepaalde tijd van een leaseauto voor diezelfde periode. En stopt het project eerder: geen probleem, onze shortlease-contracten zijn per dag opzegbaar.


Van hypervoordelig tot bomvolle luxe

Of je nu in een hypervoordelige Toyota Aygo de weg op wilt, of kiest voor een bomvolle stationwagen met zeeën aan ruimte; we hebben voor iedereen de juiste auto staan. Overigens zijn al onze shortlease-auto’s uitgerust met all season-banden, airco, centrale vergrendeling en bluetooth, waarmee je onderweg handsfree belt of naar je favoriete podcast luistert.


All season banden

Met het klimaat in Nederland heb je volgens ons voldoende aan een set goede all season banden. Om die reden hebben wij al onze shortlease auto’s hiermee uitgerust. Daarmee blijft de halfjaarlijkse bandenwissel je bespaard en kun je op elk moment alsnog veilig op weg.

 

Shortlease iets voor u?

Meer weten over PIM: Shortlease? Kijk dan hier, of neem contact op met onze shortlease-specialist Hayco Nicolay, via hayco@pimlease.nl of op 06 1548 6344.