050 211 56 78

NIEUWS | PIM Lease Groningen van start

"The boys are back in town"

Het begon eigenlijk allemaal bij het succesvolle importbedrijf Mondial Automotive Group. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het zoeken, vinden en importeren van jonggebruikte- en exclusieve auto’s binnen Europa, met name voor de zakelijke markt. Het was Marko ten Boer die met Mondial Automotive Group begon, en niet veel later haakten ook de andere ondernemers aan.

'The boys are back in town'

De eigenaren van het importbedrijf, allemaal met een achtergrond in de autolease, kregen van klanten steeds vaker de vraag of ze bij hen ook een leasecontract konden afsluiten. “Steeds meer leasebedrijven zijn afgelopen jaren opgeslokt door grote partijen, en daarmee is er in de leasemarkt ruimte ontstaan voor een nieuwe partij”, aldus eigenaar en directeur Gerke Vos.

En zo kwamen de heren op een gegeven moment tot de conclusie: we gaan de autolease weer in. Het moest niet ‘zomaar’ een leasebedrijf worden, maar juist een Partner in Mobiliteit, PIM Lease dus. “PIM Lease is écht die partner. In mobiliteit, maar ook in ondernemerschap. Wij zijn voor ondernemers die partij waarmee ze ook kunnen sparren. Niet alleen over hun mobiliteitsvraagstuk, maar ook en juist over het ondernemen zelf”, aldus Gerke. “Tegelijkertijd biedt PIM Lease de oude, vertrouwde kwaliteit met een plezierige aanpak in een nieuw jasje.”

PIM Lease is officieel van start gegaan per 1 september, en de eerste tevreden klanten zijn al onderweg. PIM Lease bestaat behalve uit Marko ten Boer, Patrick Doornbos, Gerben de Groot en Gerke Vos ook uit Hans Kremer en Sebastiaan Kok.

Auto leasen via

Logo PIM Lease

zakelijk

Vind een mobiliteitsoplossing die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat uw zakelijke leaseconstructie aansluit op jouw huidige én toekomstige situatie.

Meer informatie

import

Dankzij ons partnership met Mondial Automotive kunnen we jou volledig begeleiden bij het leasen van een auto uit het buitenland. Importlease heeft een aantal aantrekkelijke voordelen.

Meer informatie

shortlease

Een langlopend leasecontract past niet altijd in jouw ondernemersplaatje. PIM Lease begrijpt dat. Daarom bieden we flexibele, kortlopende contracten die per dag opzegbaar zijn.

Meer informatie

voorraad

Op zoek naar een veilige, representatieve auto voor een voordelig leasebedrag? Vandaag bellen, is morgen rijden, met dank aan onze ruime voorraad en flexibele leasemogelijkheden.

Meer informatie

bedrijfswagen

Als ondernemer is een goede bedrijfswagen erg waardevol. Met een passende bedrijfswagen worden jouw werkzaamheden makkelijker en aangenamer. Welk model is geschikt en zorgt dat je dagelijks zonder problemen van A naar B kunt? PIM Lease helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Bedrijfswagen

'The Boys are back in town'

Ooit werkten Marko ten Boer, Patrick Doornbos, Gerben de Groot en Gerke Vos al samen bij verschillende leasemaatschappijen. Een aantal jaren én ondernemingen later, hebben de ondernemers onlangs de handen opnieuw ineengeslagen. Met als resultaat leasemaatschappij PIM Lease. ‘The boys are back in town!’, zeggen ze zelf.

PIM Lease eigenaren

PIM Lease als uw partner in mobiliteit?

In welke fase uw organisatie zich ook bevindt, wat uw wensen ook zijn: PIM Lease zorgt ervoor dat u en uw medewerkers onbezorgd en onbevangen de weg op kunnen. Samen zoeken we naar een mobiliteitsoplossing die aansluit op uw huidige én toekomstige situatie. Van mooie occasions tot exclusieve auto’s en van voorraadlease tot importlease: wij helpen u en uw medewerkers letterlijk en figuurlijk snel op weg. Heeft u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op