050 211 56 78
Roos Bishoen Office Manager

Van Haren tot Madrid: de wereld van Office Manager Roos

Staat er een bezoek aan PIM Lease op de planning? Bereid je voor op een hartelijke ontvangst door Roos, onze Office Manager. Zij begroet je niet alleen met een stralende lach aan de balie, maar brengt ook vrolijkheid aan de telefoonlijn.

Een hart vol avontuur

Roos is geboren en getogen in Haren. Roos’ leven is een boeiende mix van lokale charme en internationale flair. Ze is verliefd op een Spanjaard, wat haar vaak naar de bruisende Spaanse hoofdstad brengt.

In haar vrije tijd is Roos vaak te vinden in het gezelschap van vrienden en familie. Ze heeft een passie voor sushi, Harry Styles en padel. Haar vrienden beschrijven haar als bijna altijd vrolijk en iemand die de kunst van het lachen perfect beheerst.

Het gezicht van het kantoor

Roos zit sinds deze week achter de balie als office manager en is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die belt of op kantoor komt. Haar rol is cruciaal; ze zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat bezoekers zich meteen welkom voelen.

Als office manager bij PIM Lease, waar ze vier dagen per week werkt, geniet Roos van de dynamische en gevarieerde autowereld. Ze waardeert de fijne werkomgeving en de gezellige mensen om haar heen. Buiten haar werk om bereidt Roos zich voor op een nieuwe uitdaging: in augustus start ze met de studie Bedrijfskunde in Amsterdam.