050 211 56 78
Stanley Sansaar - PIM Lease

Van BMW naar PIM Lease: Welkom Stanley!

Bij PIM Lease zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde professionals die ons team kunnen versterken. Deze maand hebben we het genoegen gehad om Stanley Sansaar te verwelkomen, een doorgewinterde professional uit de autobranche.

Overstap van Dusseldorp BMW Groningen

Stanley, een trotse inwoner van Hoogezand, is niet zomaar een nieuwe medewerker. Hij brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee vanuit zijn tijd bij Dusseldorp BMW Groningen. Buiten het werk is Stanley een toegewijde vader en partner, een fervent sportliefhebber en een onwrikbare fan van Ajax. Een echte mensen-mens, spontaan en direct, dat is Stanley.

Hoe Stanley's passie voor auto’s begon

Het verhaal van Stanley’s carrière in de autobranche is er een van passie en toewijding. Het begon allemaal met een hobby: samen met zijn broer knutselen aan auto’s. Deze vroege interesse leidde tot een baan bij Boerhof als Service Adviseur & Magazijnmedewerker. “Ik begon met het rondbrengen van auto-onderdelen. Zo ben ik in de autowereld gekomen.”

Een nieuwe fase bij PIM Lease

Na jarenlang als servicemedewerker bij BMW te hebben gewerkt, maakt Stanley nu de spannende overstap naar ROB- en schademedewerker bij PIM Lease. Over zijn vertrek bij BMW zegt hij: “Ik heb overweldigend veel reacties gekregen bij mijn afscheid. Het was een dubbel gevoel, maar het welkom bij PIM was ongelooflijk warm.” Stanley is enthousiast over zijn nieuwe rol en de kansen die voor hem liggen. “Ik heb al veel nieuwe dingen geleerd en wordt de komende weken nog verder ingewerkt,” deelt hij.

We zijn verheugd om Stanley in ons team te hebben en kijken uit naar de unieke bijdragen die hij zal leveren aan PIM Lease. Zijn ervaring, passie en toewijding aan het vak maken hem tot een waardevolle aanwinst voor ons team.

Wil je meer weten over Stanley’s professionele achtergrond en zijn carrière in de autobranche? Bezoek dan zijn LinkedIn-profiel om een dieper inzicht te krijgen in zijn ervaringen en connecties.