050 211 56 78
Danny klein pim lease

Maak kennis met nieuwe collega Danny: Van China tot Zwolle, met een hart voor de autowereld!

Sinds deze maand hebben we nieuwe ster in ons team: Danny Klein! Hij komt ons team versterken als accountmanager voor PIM lease in de regio Zwolle. Maar wie is Danny?

Opgegroeid tussen de Drentse hunebedden, nu in de Hanzestad

Geboren en getogen in Assen, maar momenteel wonend in Zwolle. Danny houdt ervan om nieuwe plaatsen te verkennen. Dit blijkt ook uit zijn liefde voor citytrips. Maar niet alleen Europese steden kunnen zijn hart stelen; hij heeft twee jaar in China gewoond en er zelfs Chinees gestudeerd.

Passie voor auto's

Met zeven jaar ervaring bij Terwolde B.V., waarvan de laatste twee jaar als accountmanager, heeft Danny een diepe passie voor de autowereld ontwikkeld. De constante veranderingen in de autobranche en de uitdaging van het adviseren over mobiliteitsvraagstukken zijn elementen die hem enorm aanspreken. Terugkijkend op zijn tijd bij Terwolde B.V., heeft Danny niet alleen waardevolle ervaring opgedaan, maar heeft hij ook nauw samengewerkt met Andy de Nijs. De chemie tussen de twee is onmiskenbaar en we zijn enthousiast om te zien hoe hun gezamenlijke expertise en synergie ons team nog sterker zal maken.

Vrije tijd? Daar weet Danny wel raad mee!

Net als zijn liefde voor auto’s en reizen, is Danny’s band met Feyenoord er een voor het leven. Hoe diep die liefde zit? Nou, hij koos zelfs zijn leaseauto in het vurig rood, als subtiele knipoog naar de kleuren van zijn geliefde club. Maar laten we niet vergeten: hij kan net zo intens genieten van karpervissen, een zonnig terrasje of een avondje uit eten! Zijn vrienden omschrijven hem als sociaal, gezellig en een échte gangmaker. En natuurlijk mogen we zijn gevoel voor humor niet vergeten!

Welkom bij het team, Danny!

Met zijn achtergrond, passie en persoonlijkheid zijn we ervan overtuigd dat Danny een geweldige aanvulling zal zijn voor ons team. We kijken ernaar uit om samen mooie  successen te behalen en veel plezier te beleven.

Juist omdat hij veel onderweg is, hierbij zijn nummer:  06 13 95 27 35