050 211 56 78
blog tips schade gereden- pim lease

Schade gereden? Dit is wat je moet doen.

Van een simpele kras tot complexe letselschade, onze deskundige collega’s staan klaar om elk schadegeval efficiënt en zorgvuldig af te handelen. We streven ernaar om je ervaring zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Wat moet je doen bij de volgende situaties:

  • Eenzijdige schade? Bel ons snel op +31 50 211 5678. Ons team staat klaar om je te helpen en de afhandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Betrokken bij een aanrijding? Zorg ervoor dat je het Europees schadeaangifteformulier volledig invult. Mail het naar ons (als scan), samen met eventuele foto’s van de schade. Deze informatie helpt ons enorm bij het snel en efficiënt afwikkelen van de schade.
  • Auto niet meer rijdbaar? Bel 085- 077 8215 en je wordt direct verbonden met onze alarmcentrale, beschikbaar 24/7. Indien nodig, zorgen wij voor een berger om je auto af te slepen. Neem daarna zo snel mogelijk contact met ons op voor verdere afhandeling.
  • Letsel- of loonschade? Laat het ons weten. Wij zorgen dat onze verzekeringspartner het overneemt en jou zo goed mogelijk bijstaat.
Wist je dat je het schade telefoonnummer ook snel kunt bellen vanuit de PIM Lease berijdersapp? Lees verder.