050 211 56 78
Eltjo PIM Lease Porsche

PRIMEUR | Dit is de eerste Porsche van TT Raceworld!

Wie het TT Circuit kent, kan onmogelijk om hem heen: de boomlange Eltjo Bieckman van Advanced Driving School en TT Raceworld. Al jaren verzorgt Eltjo op het TT Circuit zo’n beetje alles wat te maken heeft met lol op vier wielen. Van rijvaardigheidstrainingen en race experiences tot slipcursussen, track days en het trainen voor racelicenties. Tot nu toe deed hij dat vooral met een heel bataljon aan potente Peugeots en overwoestbare BMW’s E36 – met 200pk op de achterwielen meer dan genoeg voor beginnende én gevorderde coureurs. Maar het verlangen naar een exotischer paard op stal, werd steeds groter.

Remmen, remmen!

Al was het maar omdat Eltjo zélf toe was aan een machine die de rondetijd op het TT Circuit significant naar beneden kan brengen; voor hemzelf en zijn klanten. Daarom gingen we voor hem op zoek naar een pijlsnelle Porsche 911 Carrera 4S. Nee, geen splinternieuwe, want als je wel eens een rondje op het TT Circuit hebt gereden, dan weet je hoeveel de raceauto’s daar per dag op hun donder krijgen – niet alleen bij het accelereren, maar vooral ook bij het aanremmen.

Snoepwinkel

Deze week kwam Eltjo in hoogsteigen persoon de sleutels van zijn gitzwarte Carrera 4S in ontvangst nemen. Een aflevering die in zowel Eltjo als Patrick Doornbos het jongetje naar boven bracht. Of zoals we het hier zeggen: je eerste Porsche heeft altijd garantie… de garantie dat je de eerste 100 kilometer niet kunt stoppen met glimlachen.

Wordt vervolgd…

Er moet nog even wat geprepareerd worden, maar als de 911 straks op het TT Circuit staat, reserveert Eltjo het eerste rondje voor een van de collega’s van PIM Lease en Mondial Automotive. Dat wordt nog lastig kiezen hier intern. Hou onze site in de gaten voor de video!