050 211 56 78
Pim Pam Pet PIM Lease en Kouters Van Der Meer

Pim Pam Pet & ondernemend lol maken: ontmoet Ivo Kouters

In onze reeks ‘Pim Pam Pet spelen met’ nemen we een duik in de samenwerking met onze berijders. Deze maand ging Marko ten Boer op bezoek bij Ivo Kouters, mede-eigenaar van Kouters Van der Meer. Het spel ‘Pim Pam Pet’ zorgde voor een speelse twist tijdens ons bezoek, waarbij de letter ‘R’ verrassend genoeg de toon zette voor ons gesprek.

Rol binnen Kouters Van der Meer

Kouters Van der Meer is een adviesbureau in de financiële sector, voor de accountantspraktijk en het mkb. Ivo zijn verantwoordelijkheden strekken zich uit over strategie, commercie, teamopbouw en ontwikkeling. Zijn positie in het bedrijf is uniek; hoewel hij meestal niet direct bij klantcontact betrokken is, is hij de kracht die de organisatie draaiende houdt en in elk aspect van de bedrijfsvoering betrokken is.

Route naar PIM Lease

De weg naar PIM Lease liep via persoonlijke connecties. “Via via kwam ik bij Marko terecht. Het persoonlijke in de zakenwereld is voor mij cruciaal,” legt Ivo uit. Deze benadering echoot door in hoe Kouters Van der Meer PIM Lease ziet: niet als een leverancier, maar als een partner waarbij meerwaarde en wederzijds vertrouwen centraal staan en waar we op kunnen bouwen.

Reden voor tevredenheid over PIM Lease

Ivo’s tevredenheid over PIM Lease is gegrond in de persoonlijke benadering en de mogelijkheid om rechtstreeks met beslissingsbevoegde personen te communiceren. “Het is een verademing om met PIM Lease te werken. De pragmatische aanpak, gecombineerd met plezier in onze interacties, maakt elke uitdaging overkomelijk,” vertelt Ivo. Deze tevredenheid is geworteld in een diep vertrouwen en het streven naar excellente service.

Relatie en resultaten met PIM Lease

De relatie tussen Kouters Van der Meer en PIM Lease is opgebouwd over een periode van 13 jaar, waarin de bedrijven samen gegroeid zijn en hun samenwerking verdiept hebben. Ivo waardeert de lange termijnvisie en de overeenkomende bedrijfswaarden: “Ons DNA lijkt op elkaar: nuchter, direct en met oog voor plezier, lol en kwaliteit.” Deze gedeelde waarden vormen de basis voor een partnerschap dat gericht is op het beste resultaat voor beide partijen.

Rating voor PIM Lease

Als het aankomt op de waardering voor PIM Lease, aarzelt Ivo geen moment: “Een 9,5, zonder twijfel.” Deze score reflecteert de uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht en de vruchtbare samenwerking die Kouters Van der Meer en PIM Lease kenmerkt.

Een samenwerking die staat als een huis, gebouwd op het fundament van vertrouwen, persoonlijke aandacht en een gedeelde visie op ondernemerschap. Wil jij ook een spelletje Pim Pam Pet spelen met PIM? Laat het ons weten.