050 211 56 78
Gerke skoda

NIEUWS | Elektrische auto’s worden spectaculair goedkoper

Een prijzenoorlog, zo mag je het gerust noemen. Werd half juni de MG ZS maar liefst 8.000 euro goedkoper: nu volgen ook de Renault Zoe en Nissan Leaf. Maar als je écht goedkoop zakelijk elektrisch wilt rijden, lees dan nu verder na de klik.

De per 4 juni geldende overheidssubsidie van € 4.000 voor particulieren heeft de prijzen van nieuwe elektrische middenklassers in een vrije val gebracht. De importeurs van MG, Renault en Nissan – die door tegenvallende resultaten tijdens de coronamaanden alles op alles zetten om consumenten te verleiden – doen daar nu tijdelijk € 4.000 bovenop.

Niet voor ondernemers?

Drie volledig elektrische auto’s onder de 30.000 euro: dat klinkt bijna te goed om waar te zijn, en dat is het in zekere zin ook. Tenminste, als je ondernemer bent en gebruik wilt maken van de bijtellingsregeling: in dat geval kun je géén aanspraak maken op de overheidssubsidie. En hetzelfde geldt voor auto’s uit het hogere segment, zoals de Tesla Model 3.

Skoda Citigo iV

Gelukkig hebben we bij PIM Lease dé oplossing voor wie zakelijk extreem voordelig en volledig elektrisch van A naar B wil. Onze gloednieuwe Skoda’s CITIGO ͤ iV zijn namelijk ook zonder overheidssubsidie enorm aantrekkelijk geprijsd. Met een fiscale waarde van € 22.880 euro lease je een Skoda Citigo iV bij PIM Lease al vanaf 349 euro per maand (met een voordelige bijtelling vanaf € 56 per maand).

Standaard Lane Assist

Wat je daarvoor krijgt? Een volwassen compacte elektrische auto met verrassend veel ruimte, die zich uitstekend leent voor woon-werkverkeer. De praktische actieradius van 200-220 kilometer is meer dan genoeg en onze Ambition-uitvoeringen beschikken over standaard lane assist, cruise control, bluetooth met smartphone integratie en climate control.

Het is dan ook geen toeval dat een van de PIM Lease-mannen er al een paar weken in rondrijdt en  ‘m steeds vergeet in te leveren…

Meer weten over onze Skoda’s CITIGO ͤ iV? Neem dan contact om met Gerke Vos via gerke@pimlease.nl en 06 111 857 50