050 211 56 78
Hayco Nicolay PIM Lease

NIEUWS | Another boy is back in town…

We hebben een prachtig en succesvol eerste half jaar achter de rug. De sterke groei en de mooie mobiliteitsvragen die we voor onze relaties hebben mogen oppakken, zijn voor ons de bevestiging dat ondernemers behoefte hebben aan een leasebedrijf dat niet denkt in aantallen auto’s, maar in passende oplossingen voor gelijkgestemden. Met onze import lease kijken we letterlijk over de grens en mensen ontdekken daar nu de voordelen van.

Impuls

We hebben het zelfs zó naar onze zin, dat we het team per 1 maart hebben versterkt met Hayco Nicolay. Voor ons voelt de komst van Hayco als heel vanzelfsprekend – als thuiskomen eigenlijk – omdat we in het verleden al intensief met elkaar hebben samengewerkt. We weten wat we aan hem hebben en belangrijker: we zijn ervan overtuigd dat we PIM Lease met Hayco’s komst een enorme impuls geven.

Hayco brengt jarenlange ervaring in de leasewereld met zich mee. Vanaf 2000 werkte hij in verschillende rollen voor Autolease Groningen, Mobility Service Nederland, Terwolde en Hitachi Capital Mobility (het voormalige Noordlease).

Persoonlijk

Hayco: “Het werken in een compact team, dichtbij opdrachtgevers en met de persoonlijke en probleemoplossende aanpak die PIM Lease kenmerkt, zijn voor mij doorslaggevend geweest. Dat er ook veel gelachen wordt, is trouwens minstens zo belangrijk. De komende tijd ga ik me vooral richten op het ontzorgen van klanten met een flexibele mobiliteitsbehoefte, oftewel shortlease. Ook daarin gaan we met PIM Lease een stap verder dan mensen gewend zijn; meer daarover binnenkort hier op deze site.”

Welkom, Hayco!