050 211 56 78
Hyundai Kona

Uniek: Lease een Hyundai Kona Electric met 4% bijtelling

Net van start waren we met PIM Lease. Blinkend van nieuwigheid in de lease, maar reeds ervaren met import kwamen we een voorraad Hyundai Kona’s Premium Electric uit Europa op het spoor. Dat gaf ons de mogelijkheid potentiële klanten voor PIM Lease een bijtellingsvoordeel te bieden: Een nieuwe Hyundai Kona Electric met een registratie in 2019, kunnen we vanaf begin 2020 met 4% bijtelling aanbieden. Nog voor het einde van het jaar waren de meeste hiervan verkocht. Een mooie start voor PIM Lease, maar ook voor de eerste reeks tevreden klanten. 

Hyundai Kona EV premium 2019

Voordelig leasen door slim te importeren

Het is geen geheim dat we graag de samenwerking met ons zusje Mondial Automotive opzoeken. We zien veel voordelen bij het importeren van een lease auto en dat wordt met de import van de Hyundai Kona Electric ook weer bewezen. ‘Naast een groter zoekgebied en een lagere aanschafwaarde zien we ook veel potentie in het voordelig inkopen van slimme auto’s in Europa. En dat zien ons klanten meteen terug in de maandelijkse leaseprijs.’ aldus Gerke Vos.

Op deze manier heeft PIM Lease meerdere elektrische auto’s met een registratie in 2019 laten leasen met 4% bijtelling. Bijvoorbeeld de Mercedes-Benz EQC die we begin dit jaar beschikbaar hadden. Lees verder na de foto.Hyundai Kona EV Premium 64 kWh - 4% fiscale bijtelling – Foto 2

De Hyundai Kona Electric Premium

De Hyundai Kona Electric Premium  – die we in 2019 bestelden – werden onlangs bij ons afgeleverd in de meest luxe uitvoering; voorzien van lederen bekleding, achteruitrijcamera, panoramadak, premium soundsystem en stuur- en stoelverwarming. Deze Premium uitvoering biedt daardoor veel comfort. Deze Hyundai Kona is voorzien van een fase 1 accu en heeft een actieradius van ongeveer 400 kilometer. Daarmee is deze auto vergelijkbaar met de Kia e-Niro en de Nissan Leaf, waarmee het middensegment van elektrische auto’s mooi vertegenwoordigd is.  Lees verder na de foto.

Hyundai Kona EV Premium 64 kWh - 4% fiscale bijtelling – Foto 3

Leasen met 4% bijtelling?

Wilt u meer weten over hoe u deze Hyundai Kona Electric Premium tegen de leasevoorwaarden van 2019 kunt rijden? Neem dan contact op met Gerke Vos, 06 1118 5750 en gerke@pimlease.nl. Liever een andere auto leasen? We vinden de auto die u zoekt, of het nu een splinternieuwe is, of een exemplaar met een registratie in 2019 en 4% bijtelling.

Hyundai Kona EV Premium 64 kWh - 4% fiscale bijtelling – Foto

De Hyundai Kona Electric Premium, een slimme keuze!