050 211 56 78
winactie PIM Lease OG Clean fuels en FC Groningen

FC Groningen supporter wint milieuvriendelijke auto aangeboden door OG Clean Fuels en PIM Lease

Na een spannende reis is het moment eindelijk aangebroken: de gelukkige winnaar die een jaar lang gratis in de Seat Ibiza op Bio-CNG mag rijden, is bekend. Aangeboden door hoofdsponsor OG Clean Fuels en partner in mobiliteit: PIM Lease.

 

Verloop winactie

Het afgelopen seizoen hadden supporters van FC Groningen de kans om deel te nemen aan de winactie die plaatsvond vóór de thuiswedstrijden op het supportersplein. Hierbij moesten ze een vastgesteld bedrag aan Bio-CNG tanken om kans te maken door te gaan naar de halve finale. Deze actie leidde tot een spannende halve finale, waarin de vaardigheden van de deelnemers op de proef werden gesteld met verschillende sportspellen. Uiteindelijk vond de allesbeslissende finale plaats in De Euroborg, tijdens de rust van de wedstrijd tussen FC Groningen en Den Bosch. Hier gingen de vier finalisten de strijd aan in een reeks uitdagende spellen, allemaal om de grote prijs te bemachtigen: de Seat Ibiza op Bio-CNG.

Deze actie werd georganiseerd met als doel de supporters kennis te laten maken met de schone brandstoffen van OG Clean Fuels. Het winnen van de milieuvriendelijke Seat Ibiza op Bio-CNG markeert niet alleen een persoonlijke triomf voor de gelukkige winnaar, maar ook een belangrijke mijlpaal in het stimuleren van duurzame mobiliteit onder FC Groningen-supporters.

 

Winnaar van de Green-White Army Seat Ibiza op Bio-CNG onthuld

Na lange strijd is Hans als de ultieme winnaar uit de bus gekomen. Hij heeft de sleutels van de Green-White Army Seat Ibiza op Bio-CNG in ontvangst genomen van FC Groningen-speler Bacuna. Hans is nu klaar om zijn nieuwe avontuur op de weg te beginnen en de kleuren van zijn favoriete club te vertegenwoordigen, zowel op het veld als in de wereld van duurzaam rijden.

“Ik kijk er naar uit om heel veel prachtige kilometers te maken met deze auto en bedankt OG Clean Fuels en Pim Lease voor deze prachtige actie.” – Hans, winnaar van de winactie.

De milieuvriendelijke Green-White Army Seat Ibiza op Bio-CNG

De Green-White Army Seat Ibiza, het pronkstuk van deze winactie, is niet zomaar een auto. Speciaal voor deze gelegenheid is de auto gewrapt in het FC Groningen uitshirt van voetbalseizoen 22’23. Daarnaast rijdt de auto op Bio-CNG, wat een circulaire en 100% schone brandstof is. Bio-CNG wordt gemaakt uit biologisch afbreekbare reststoffen, zoals afval van rioolwaterzuivering, afvalverwerking en GFT (groente-, fruit- en tuinafval). Deze auto symboliseert niet alleen de liefde voor FC Groningen, maar ook het gezamenlijke streven naar een duurzamere planeet.