050 211 56 78

Ontdek de top voordelen van PIM Lease shortlease

Shortlease is een steeds populairdere optie voor zowel bedrijven als particulieren. Dit flexibele leasecontract combineert de voordelen van zowel lange termijn lease als daghuur, maar heeft ook unieke voordelen die vaak over het hoofd worden gezien. Laten we vijf van deze verrassende voordelen van shortlease verkennen die je misschien nog niet kende.

 

1. Optimale flexibiliteit in contractduur

Shortlease staat bekend om zijn flexibiliteit. In tegenstelling tot traditionele leasecontracten, die vaak voor meerdere jaren vastliggen, biedt shortlease de mogelijkheid om het contract op korte termijn aan te passen of te beëindigen. Dit is ideaal voor bedrijven met wisselende projecten of individuen in overgangsfases. Shortlease bij PIM Lease heeft een minimale looptijd van één maand en is per dag opzegbaar.

2. Geen lange termijn financiële verplichtingen

Een groot voordeel van shortlease is dat het geen langdurige financiële verplichtingen met zich meebrengt. Dit is bijzonder gunstig in onzekere economische tijden of voor startups die hun cashflow willen bewaken.

3. Toegang tot nieuwste modellen

Shortlease-contracten bieden vaak de mogelijkheid om in de nieuwste modellen te rijden. Leasemaatschappijen vernieuwen hun wagenpark regelmatig, waardoor je altijd toegang hebt tot auto’s met de nieuwste technologieën en comfortfuncties. Wil je voor een bepaalde periode elektrisch rijden? Uiteraard biedt PIM Lease ook elektrische shortlease auto’s aan, waaronder de Opel e-Corsa, Volkswagen ID.3 en Hyundai Ioniq 5.

4. Inclusief onderhoud en reparaties

Een ander minder bekend voordeel is dat onderhoud en reparaties meestal inbegrepen zijn in het contract. Dit betekent minder zorgen over onvoorziene kosten en het gemak van een ‘all-inclusive’ pakket.

5. Ideaal voor tijdelijke werknemers of expats

Shortlease is een uitstekende optie voor tijdelijke werknemers of expats. Zij profiteren van de korte looptijd en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk een auto ter beschikking te hebben, zonder de last van een langdurig leasecontract.

8 topvoordelen van shortlease bij PIM Lease

Alle PIM:shortlease voordelen voor je op een rij:

  • Financiële duidelijkheid: Inclusief rente en afschrijving.
  • 24/7 pechhulp: Zowel in Nederland als in Europa, altijd ondersteuning bij de hand.
  • Geen extra kosten: Wegenbelasting, schadeherstel en glasreparatie zijn inbegrepen.
  • Volledige dekking: Uitgebreide verzekering inclusief Schadeverzekering Inzittenden (SVI).
  • Vervangend vervoer: Altijd een auto beschikbaar bij eventuele storingen of ongelukken.
  • Onderhoud & reparaties: Zorgeloos rijden met inbegrepen service voor reparaties, onderhoud en banden.
  • Levering waar je wilt: Aflevering op elke gewenste locatie in Nederland.
  • Persoonlijke service: Direct contact met jouw eigen adviseur voor service op maat.

Bij PIM Lease begrijpen we dat mobiliteit meer is dan alleen een auto; het is de vrijheid en zekerheid die je nodig hebt in je dagelijkse leven.

Meer over shortlease