050 211 56 78
032103 368

COLUMN | Met shortlease hou je de regie in handen

Onlangs sprak ik een ondernemer die me enthousiast vertelde dat zij met haar bedrijf de weg naar boven heeft gevonden. Met de groei kwam ook een vraag over mobiliteit: hoe kan ik ervoor zorgen dat onze lange leaseverplichtingen beheersbaar blijven nu we weer mensen aannemen?

Een begrijpelijke vraag in deze uitzonderlijke tijden. Alle seinen staan op groen voor een sterk economisch herstel, maar veel ondernemers kiezen desondanks voor flexibiliteit. Zo kunnen ze bij veranderingen in de markt snel bij- of afschakelen, zonder het risico op te veel langlopende verplichtingen. Of het nu gaat om huisvesting, personeelskosten of mobiliteit.

Shortlease

Shortlease is dan dé manier om de regie helemaal zelf in handen te houden. Bij shortlease rij je een auto zonder looptijd. Ideaal voor zzp’ers die een klus voor bepaalde tijd doen, detacheerders of voor ondernemers die medewerkers in dienst nemen met een overeenkomst voor bepaalde tijd. Is de klus eerder klaar? Dan lever je de auto de volgende dag probleemloos in. En als dat contract voor bepaalde tijd wordt omgezet in een vast contract, dan gaan we opnieuw met elkaar om de tafel: wie weet is onze importlease dan wel de meest interessante route.

Vandaag bellen, morgen rijden

Kenmerkend voor onze shortlease is dat flexibel bij ons ook écht flexibel is. Dus als je vandaag belt, staat er morgen een auto voor je klaar. Je kunt daarbij kiezen voor auto’s uit vier klassen: van compact en elektrisch tot ruim en luxe. Airco en een bluetooth telefoonverbinding zijn al standaard vanaf klasse A. Kies je voor een auto uit klasse D, dan beschikt je auto ook standaard over parkeersensoren, Apple Carplay of Android Auto, lichtmetalen velgen en navigatie.

Zo, en dan ga ik nu op weg naar die ondernemer waar ik het hierboven over had. Ze vroeg zich af of we de door haar gekozen Volkswagen Polo ook op locatie zouden kunnen afleveren. Het antwoord staat buiten met draaiende motor op haar te wachten.

Hayco Nicolay

P.S. Wil je meer weten over onze shortlease? Klik dan hier voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden en mijn contactgegevens. Ik ga graag met u in gesprek over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.