050 211 56 78
Skoda Citigo e iV

Bedien jij straks je klanten met de elektrische Skoda Citigo e iV?

De nieuwste maatregelen tegen corona maken bezorging van producten en diensten relevanter dan ooit. Denk je al langer na over een voordelige en duurzame manier om je klanten te bedienen nu ze voorlopig niet, of minder naar je bedrijf komen? Dan is deze volledig elektrische Skoda Citigo e iV echt iets voor jou. Je least ‘m bij ons vanaf €299 per maand.

De hele dag op pad zonder bijladen

De Citigo-e iV is Skoda’s kleinste elektrische auto, en dat maakt ‘m nu juist zo interessant. Het lage gewicht in combinatie met de 32kWh accu betekent in de praktijk dat je met de gemiddelde rit in de omgeving van je bedrijf nooit aan de maximale actieradius komt en je dus de hele dag op pad kunt zonder bij te laden. Ruimte heeft-ie ook genoeg: klap je de achterbank neer, dan ontstaat een verrassend grote bagageruimte waarin plaats is voor je maaltijdboxen, pakketjes of andere producten.

Groen imago

Het groene imago van een elektrische auto maakt de Citigo e iV meer dan welkom in de stad, zelfs in het autoluwe centrum, en ook veel klanten waarderen een zero emission bezorgservice. Ons operational lease-aanbod is bovendien zo scherp geprijsd, dat je al snel goedkoper uit bent dan met een bezorgauto op diesel of benzine, zelfs de kleinere zuinige modellen.

Onze deep black Citigo’s e iV Ambition zijn rijk uitgerust met onder meer:

  • LED-dagrijverlichting
  • Licht- en regensensor
  • Multimediasysteem met Bluetooth
  • Telefoonhouder voor je smartphone
  • Cruise control
  • Sunset getinte ramen achter
  • Standaard voorzien van Lane Assist, Hill Hold Control, City Safe Drive

Superscherp aanbod

Bij ons lease je de Citigo-e iV nu superscherp voor €299 per maand ‘all in’ (full operationeel lease op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar). En als we ‘all in’ zeggen, bedoelen we dat ook: onderhoud, reparaties, wegenbelasting en verzekering zijn allemaal inbegrepen – je betaalt daarnaast dus alleen voor de elektriciteit die je gebruikt. De Citigo e iV is niet meer nieuw te bestellen bij Skoda, maar wij hebben er nog 8 op voorraad!

Wil je meer weten over een van onze zwarte Skoda Citigo’s e iV Ambition, of wil je een geheel vrijblijvend leaseaanbod ontvangen? Neem dan contact op via gerke@pimlease.nl of Whatsapp Gerke Vos

Skoda Citigo zwart

Skoda citigo zwart achterkant

Skoda Citigo interieur