050 211 56 78
EQC 400 PIMLEASE

Onze luxe EQC uit 2020 met de bijtelling van 2019

LET OP: Dit is een artikel uit 2020.  De EQC is momenteel niet meer beschikbaar.

Onze bomvol uitgevoerde Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC is weer beschikbaar. En nu er 3.000 km op de teller staat, kunnen we ‘m u nóg voordeliger aanbieden. Lees hieronder wat onze (en alleen deze) EQC fiscaal zo aantrekkelijk maakt. [Leestijd 2 minuten, kijktijd aanzienlijk langer]

Onze Mercedes-Benz EQC is letterlijk one-of-a-kind: de EQC is namelijk van bouwjaar 2020, maar je betaalt omgerekend tóch het voordelige bijtellingstarief van 2019 – toen je over de eerste € 50.000 van een EQC nog 60 maanden lang 4% bijtelling betaalde. Daar zijn er nu nog 55 van over. De EQC is de afgelopen maanden ingezet in de vloot van een van onze klanten.

AMG interieur

Onze ECQ 400 4MATIC – die we in 2019 bestelden – werd in februari 2020 afgeleverd met al de juiste opties. AMG interieur én exterieur, rijassistentiepakket plus, Premium Plus pakket, schuifdak, stoelverwarming voor- en achterin, aluminiumlook treeplanken en verwarmd stuur; de lijst gáát maar door. Enfin, kijkt u zelf maar naar de foto’s van onze EQC hieronder.

Eerste volledig elektrische Mercedes-Benz

De EQC is Mercedes-Benz’ eerste volledig elektrische auto en dus was de Duitse autobouwer het aan z’n stand verplicht met iets bijzonders uit te pakken. Omdat ze in Stuttgart beseften dat je maar een keer de kans hebt een eerste indruk te maken, legde Mercedes-Benz de nadruk op luxe, beleving en rijeigenschappen. Kort door de bocht: ja, het is een elektrische auto, maar de EQC 400 4-MATIC is in de eerste plaats een Mercedes-Benz. Lees verder na de foto.

Virtuele cockpit

Dat Mercedes-Benz iets heel bijzonders heeft neergezet, merk je al als je instapt. Weg zijn de associaties met elektrische auto’s waarbij je uitsluitend betaalt voor de batterij in het vooronder: de ECQ is zo fraai vormgegeven dat je ernaar blíjft kijken. Van het langwerpige high definition instrumentpaneel, waarop de virtuele cockpit en de navigatie samenkomen, tot en met het design van de ventilatieroosters; over alles in nagedacht. Mercedes-Benz lijkt zichzelf in de EQC opnieuw te hebben uitgevonden. Lees verder na de foto.

408 pk

Onze EQC 400 4MATIC in metallic grafietgrijs is uitgerust met een oersterke 300 kW accu, goed voor 408 pk en een topsnelheid van 180 km/h (begrensd). Uw bijrijders verrassen kan trouwens ook: de sprint naar 100 km/h is in 5 seconden voorbij.

Liever 4% bijtelling?

Wilt u meer weten over hoe u deze EQC 400 omgerekend tegen de leasevoorwaarden van 2019 kunt rijden? En bent u benieuwd naar de verlaagde prijs nu de EQC is ingereden? Neem dan contact op met Patrick Doornbos, 06 5050 8036 en patrick@pimlease.nl