050 211 56 78
Renault Master (f62), Renault Trafic (f82)

Ben jij klaar voor een van onze voordelige bedrijfswagens?

De bouwsector draait op volle toeren. Dat merken we ook aan het aantal lease-aanvragen. Ben jij klaar om je onderneming verder te professionaliseren met een praktische, veilige en comfortabele bedrijfswagen, pick-up of combi met grijs kenteken? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal mooie aanbiedingen voor je klaarstaan.

Thuiswerken

Of het nu komt door het vele thuiswerken, waardoor mensen massaal zijn gaan verbouwen, of de enorme behoefte aan nieuwbouwwoningen: installatie-, isolatie- en bouwbedrijven hebben het razend druk. En dat leidt bij ons tot veel vraag naar nieuwe en jong-gebruikte bedrijfswagens.

Met een nieuwe bedrijfswagen ben je niet alleen representatiever, maar ook veiliger en comfortabeler onderweg. Het is je kantoor op wielen. Een goed ingerichte bedrijfswagen helpt je als ondernemer efficiënter en beter je werk te doen.

Betaal alleen de brandstof

Nóg leuker wordt het als je volledig ontzorgd de weg op kunt! Bij ons lease je een bedrijfswagen of grijs kenteken-auto al vanaf 380 euro per maand. Je betaalt alleen de brandstof en wij zorgen voor de rest: van verzekering, wegenbelasting, tot zomer- en winterbanden en eventuele installatie van accessoires als een trekhaak. Ook kunnen we je bus of auto via onze partners laten wrappen of beletteren, zodat je in stijl de weg op kunt.

We hebben goede contacten met importeurs van populaire bedrijfsauto’s als de Mercedes-Benz Sprinter, Ford Transit, Renault Master, Renault Trafic, Volkswagen Transporter, Isuzu D-Max, Opel Vivaro en Fiat Talento en Ducato. Ben jij klaar om je onderneming een boost te geven? Dan hebben we hieronder alvast een paar een interessante aanbiedingen van Renault voor je klaarstaan:

  • Renault Master L2H2 op basis van full operational lease een 60 maanden en 20.000 kilometer voor €569,- per maand.

  • Renault Trafic L2H1 inclusief winterbanden en trekhaak al voor €479,- per maand op basis van Full Operational Lease, 60 maanden en 20.000 km per jaar.
  • Renault Kangoo 95 pk Comfort inclusief winterbanden en trekhaak al voor €379,- per maand op basis van Full Operational Lease, 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Op zoek naar iets heel anders?

Ben je op zoek naar iets specifieks? Een luxe Land Rover Discovery op grijs kenteken, een Dodge Ram 1500 met dubbele cabine, of juist iets heel anders? We zijn ook gespecialiseerd in het zoeken naar interessante jong-gebruikte auto’s door heel Europa. Meer informatie over Import lease vind je hier.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met Gerke Vos (gerke@pimlease.nl), of stuur hem hieronder direct een bericht.

Whatsapp Gerke direct