050 211 56 78
Autolease MKB

Autolease voor MKB: De toekomst van zakelijke mobiliteit

Als MKB-ondernemer zoek je altijd naar manieren om efficiënter en slimmer te werken. Wat als je bedrijfsmobiliteit net zo gestroomlijnd kon zijn als je bedrijfsvoering? Met autolease via PIM Lease rij je in de nieuwste modellen zonder de typische zorgen van autobezit, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt telt: je bedrijf laten bloeien.

Waarom autolease voor het MKB?

Autolease biedt MKB-bedrijven een reeks voordelen die verder gaan dan traditionele voertuigaankoop:

  1. Financiële voorspelbaarheid: Vaste maandelijkse kosten maken budgetteren eenvoudiger, zonder onverwachte uitgaven aan onderhoud of reparaties.
  2. Toegang tot de nieuwste modellen: Blijf bij met de nieuwste technologieën en veiligheidsfeatures zonder elk jaar een nieuwe aankoop te doen.
  3. Geen restwaarde risico: Aan het einde van je leasecontract lever je de auto gewoon in en kies je een nieuw model, zonder zorgen over de verkoop of waardevermindering.
  4. Fiscale voordelen: Veel leaseconstructies bieden belastingvoordelen, zoals btw-teruggaaf op leasebedragen.

Bekijk voorraad

Soorten autolease voor MKB bij PIM:

PIM biedt de volgende autolease voor MKB’s:

  • Full operational lease: Dit is een all-inclusive pakket waarbij zaken zoals onderhoud, verzekering en wegenbelasting vaak zijn inbegrepen. Aan het eind van de looptijd lever je de auto weer in. Lees meer over deze leasevorm.
  • Netto operational lease: Een middenweg tussen operational en financial lease. Hierbij betaal je voor het gebruik van de auto, maar zaken zoals onderhoud en verzekering regel je zelf. Lees verder.

Waarom kiezen voor PIM Lease?

Voor ondernemers door ondernemers

Sinds de start van PIM Lease hebben we ons onderscheiden met onze persoonlijke aanpak. We kennen al onze klanten; weten waar ze mee bezig zijn en wat ze nodig hebben om zich op hun core business te kunnen richten. We zijn er om ondernemers volledig te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.

Wat daarbij helpt is dat we bij PIM Lease zelf ook allemaal al jaren ondernemen. We kennen de uitdagingen waar je met een mkb-bedrijf mee te maken krijgt. We horen vaak dat onze klanten het waarderen dat we met ze meedenken.

Direct bellen