050 211 56 78
Dit is waarom je een Cupra Born wilt leasen

6 tips om te kiezen voor de sportieve Cupra Born

Born to be ride… De Cupra Born is een auto dat naadloos innovatie met dynamische prestaties combineert. Wij geven je 6 tips waarom de Cupra Born een slimme en geschikte keuze kan zijn voor zakelijke elektrische rijders.

  • Tip 1: Ervaar de sportiviteit

De Cupra Born heeft een speciaal onderstel dat zorgt voor een sportief gevoel tijdens het rijden. Probeer de auto op verschillende wegen uit om te voelen hoe stevig en leuk het rijden is. En je kunt de auto-instellingen aanpassen voor nog meer rijplezier!

Bekijk de Cupra Born 

  • Tip 2: Adembenemende prestaties

De Cupra Born is niet zomaar een elektrische auto; het is een statement op de weg. Met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 7,3 seconden, levert deze auto prestaties die je voelt, elke keer als je het pedaal indrukt.

  • Tip 3: Bewonder het uiterlijk

Neem een moment om echt te kijken naar hoe mooi de Cupra Born is. Let op de stoere voorkant, de bijzondere lichten en de mooie koperen details. De achterkant van de auto heeft ook een speciale spoiler die de auto niet alleen mooier maakt, maar ook beter laat rijden.

  • Tip 4: Ontdek de extra mogelijkheden

Als je nog meer uit je Born wilt halen, zijn er extra mogelijkheden. Zo is er een display dat informatie recht op je voorruit projecteert, alsof het voor je zweeft, dankzij Augmented Reality. Handig voor als je op de weg let. Ook is er een slimme parkeerhulp die het parkeren een fluitje van een cent maakt. En met een camera die alles rondom de auto laat zien, heb je altijd een perfect overzicht, wat bijdraagt aan jouw veiligheid en die van anderen. En de born kan zelfs met de cruise control inschatten wat er op de weg gaat gebeuren!

Bekijk meer foto’s 

  • Tip 5: Milieuvriendelijke stoelen

De speciale kuipstoelen in de Cupra Born zijn niet alleen mooi om te zien, maar zitten ook heerlijk, vooral tijdens lange ritten. Ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled materiaal uit de oceaan.

  • Tip 6: Let op de kleine dingen

De Cupra Born zit vol met kleine, mooie details. Let bijvoorbeeld op de koperen accenten in de auto. Deze kleine dingen maken de auto echt speciaal en laten zien hoeveel zorg er in het ontwerp van de auto is gestoken.

Leaseopties bij PIM Lease

Bij PIM Lease begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden die aansluiten bij jouw unieke behoeften en wensen. Een proefrit maken? We hebben de Cupra Born op voorraad.

Direct bellen