050 211 56 78
Kia ev6 - pim lease

6 redenen om te rijden in een Kia EV6

Stel je voor: gamen midden in de natuur of een vers kopje koffie zetten dankzij aangesloten apparaten, rechtstreeks vanuit je auto. De Kia EV6 transformeert deze visioenen in realiteit. Lees verder en ontdek waarom deze auto niet zomaar een auto is.

1. Snel opladen

De Kia EV6 is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook indrukwekkend in zijn prestaties. Met snelle acceleratie en een dynamisch rijgedrag biedt de EV6 een rijervaring die zowel spannend als soepel is. Eigenaren van een vroege Kia EV6 kunnen nu een update krijgen waarmee de auto sneller oplaadt als het koud is. Deze handige functie, die standaard is voor nieuwe 2023 modellen, is nu ook voor de 2022 modellen beschikbaar. Dankzij een speciale technologie laadt de auto in 18 minuten bijna helemaal op. Met de nieuwe update gaat dit bij kou zelfs twee keer zo snel!

Bekijk de auto

Je eigen apparaten aansluiten

Stel je voor dat je je playstation in je auto kunt aansluiten of een kopje koffie kunt zetten tijdens een picknick. Met de V2L (Vehicle-to-Load) functie van de Kia EV6 kan dat! Dit betekent dat je diverse elektrische apparaten kunt aansluiten en gebruiken met de energie van je auto.

3. Intelligente navigatie

Plan je een reis naar een snellaadpunt? De geavanceerde navigatie van de EV6 zal automatisch de accu voorverwarmen terwijl je naar het laadpunt navigeert. Dit optimaliseert de laadsnelheid en zorgt voor een efficiënter laadproces.

4. Innovatief design

De Kia EV6 combineert een modern design met functionaliteit. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort tijdens het rijden. Wil je echt even ontspannen tussen de ritten door? Met de Kia EV6 kun je de bestuurdersstoel volledig naar achteren kantelen, waardoor je optimaal kunt relaxen en genieten van een kort dutje of een rustige pauze.

5. Single pedal rijmodus

De EV6 heeft een rijmodus waarbij je voornamelijk het gaspedaal gebruikt voor zowel acceleratie als vertraging (door het loslaten van het pedaal). Dit vereist wat gewenning, maar kan erg efficiënt zijn als je het eenmaal onder de knie hebt.

6. Drie nieuwe modellen

Kia heeft dit jaar drie nieuwe modellen van de EV6 geïntroduceerd: de Light Edition, Edition en de GT-Line Edition. Deze variëteit zorgt ervoor dat er een perfecte EV6 is voor elke automobilist, ongeacht je voorkeuren of behoeften.

  • Light Edition: Een toegankelijke introductie tot elektrisch rijden. Geniet van features zoals dual curved 12.3” displays, een geavanceerd navigatiesysteem met Kia Connect, en luxe comfortopties zoals stoelverwarming vóór en stuurwielverwarming. Het design is compleet met 19” lichtmetalen velgen en LED-verlichting.
  • Edition: Gaat verder dan de Light, met uitgebreidere assistentie zoals dodehoekassistentie en kruisend verkeerassistentie achter, plus extra comfort zoals een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel. Optioneel verkrijgbaar met 20” lichtmetalen velgen.
  • GT-Line Edition: De ultieme EV6-ervaring. Sportieve flair gecombineerd met luxe, zoals matrix LED-koplampen, een relaxfunctie in de voorstoelen, en een verfijnd interieur met suède en vegan leder.

Overtuigd?

Of je nu geïnteresseerd bent in een indrukwekkende elektrische rijervaring, je elektrische apparaten wilt kunnen aansluiten, of gewoon van innovatieve technologie houdt, de Kia EV6 heeft het allemaal. Ben je benieuwd naar de leasemogelijkheden, of wil je meer weten over over de voorwaarden? Neem dan contact met op met Andy de Nijs (andy@pimlease.nl), Erik-Jaap Stolp (stolp@pimlease.nl) of Danny Klein (danny@pimlease.nl) en ontdek zelf waarom de EV6 de perfecte elektrische auto voor jou kan zijn!

Direct bellen