050 211 56 78
Tesla model y voorzijde PIM Lease

6 redenen om in 2023 in een Tesla Model Y te rijden

Stijlvol, ruimte en een aantrekkelijk prijskaartje. Drie eigenschappen van de nieuwe Tesla model Y. De eerste modellen van Tesla werden in de zomer van 2021 geleverd. Met de komst van grote broer Y is er een variant bij met een kleinere batterij, achteraandrijving maar vooral een veel aantrekkelijker prijskaartje. Is het nieuwe model iets voor jou? Wij geven je 6 redenen waarom dit een geschikt model is om in 2023 in te rijden.

1. Snel leverbaar

Als je een nieuwe leaseauto op het oog hebt wilt je daar het liefst zo snel mogelijk in wegrijden. Dat komt goed uit! Want het nieuwe Tesla Y model hebben wij op voorraad. Kom daarom gerust langs om de auto te bekijken of een proefrit te maken.

2. 16% bijtelling

Net als in 2022 profiteer je ook in 2023 van 16% bijtelling. Wat wel verandert is het maximale bedrag waarover de bijtellingskorting van toepassing is. Deze wordt verlaagd van 35.000 euro naar 30.000 euro in 2023. Over de rest van de cataloguswaarde geldt dan de normale 22% bijtelling.

3. Veilige gezinsauto

De Tesla Model Y scoort hoog op het gebied van veiligheid. De auto zit vol met slimme systemen die de veiligheid aan boord bewaakt maar ook de kans op aanrijdingen met voetgangers, fietsers en andere voertuigen verkleint. Tevens heeft de auto een trekhaak.

4. 16.000 euro goedkoper

Wat de Tesla Model Y aantrekkelijker maakt is het prijskaartje. Het Tesla Model Y RWD, is 16.000 euro goedkoper is dan de Model Y Long Range. Door dit verschil is dit model een stuk bereikbaarder geworden voor leaserijders met een lager budget.

  • Leaseprijs: € 839,- per maand
  • Aanschaf: € 52.540,-

5. 10.000 kilometer gratis Superchargen

Leuk extraatje van Tesla; je krijgt nu 10.000 kilometer gratis Supercharging-kilometers. Superchargers zijn ideaal voor lange ritten. Ze zijn ontworpen om jouw Tesla snel op te laden zodat je zo snel mogelijk weer op weg kunt. Tesla heeft inmiddels meer dan 10.000 Superchargers-laadpunten in Europa.

6. Grote actieradius

De actieradius is nog steeds een belangrijke en doorslaggevende factor bij het uitkiezen van een elektrische leaseauto. Bij de Model T hoef je hier niet over te twijfelen. De standaardversie heeft een rijbereik tot wel 455 kilometer op een volle accu.

Kom het ervaren en maak een proefrit in de nieuwe Model Y.  Bekijk meer foto’s en specificaties.