050 211 56 78
PIM lease-Renault Enyaq iV 80

5 redenen om de Škoda Enyaq iV te rijden

De Škoda Enyaq iV is meer dan alleen een elektrische SUV; het is de perfecte partner voor de zakelijke rijder. Deze auto combineert ruimte, stijl en veelzijdigheid en staat klaar voor zowel zakelijk gebruik als familie-uitjes. We hebben twee varianten op voorraad: de 60 en de 80. We leggen de verschillen uit en vertellen jou vijf redenen waarom de Enyaq iV een slimme keuze is voor zakelijke elektrische rijders.

Verschillen tussen de Enyaq iV 60 en 80

De Škoda Enyaq iV is verkrijgbaar in twee varianten: de 60 en de 80. Het belangrijkste verschil zit in de accu en het vermogen. De 60 heeft een 58 kWh accu met 180 pk, goed voor een actieradius van 390 kilometer. De 80, met een 77 kWh accu en 204 pk, heeft een actieradius van 510 kilometer.

Bekijk de Skoda Enyaq iV 60     Bekijk de Skoda Enyaq iV 80 

1. Ruimtelijk comfort

De Enyaq iV biedt veel ruimte. Met zijn afmetingen en een kofferbak van 585 liter is er genoeg plek voor iedereen en alles, van zakelijke materialen tot familiebagage.

2. Robuuste actieradius

De WLTP-test laat zien dat de Enyaq iV 60 een actieradius heeft van 390 kilometer, terwijl de Enyaq iV 80 tot 537 kilometer reikt. In de praktijk varieert dit uiteraard, maar de ervaring toont aan dat je ruim 330 tot 420 kilometer kunt verwachten, wat meer dan voldoende is voor de meeste zakelijke behoeften.

3. In 3 kwartier 80% geladen

De Enyaq iV kan snel opladen: binnen 42 minuten is de batterij tot 80% opgeladen bij een snellaadstation. Thuis opladen met een normaal stopcontact of een 11 kW laadpaal is ook mogelijk. Dit maakt de Enyaq iV zowel praktisch voor lange reizen als voor dagelijks gebruik.

4. Praktische opbergmogelijkheden en extra’s

Een van de vele voordelen van de Škoda Enyaq iV is het overvloedige aantal bergvakjes, perfect voor het opbergen van kleine spullen. Dit weerspiegelt de slimme ontwerpfilosofie van Škoda, gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Een typisch voorbeeld van deze ‘Skoda-slimmigheid’ zijn de handige paraplu’s in de voorportieren en de slim geplaatste ijskrabber in de bekleding van de achterklep. Bij modellen met een brandstofmotor vind je de ijskrabber normaal gesproken in het tankklepje, maar Škoda heeft dit aangepast voor de Enyaq iV. Aangezien de laadpoort bij elektrische voertuigen open blijft tijdens het opladen, heeft Škoda ervoor gekozen om de ijskrabber te verplaatsen om diefstal te voorkomen. Deze attentie voor detail en praktisch ontwerp maakt de Enyaq iV niet alleen een genot om in te rijden, maar ook uitermate functioneel in het dagelijks gebruik.

5. Zakenauto van het jaar 2023

Een belangrijke erkenning voor de Škoda Enyaq iV is dat deze indrukwekkende elektrische SUV is uitgeroepen tot zakenauto van het jaar 2023. Deze prestigieuze titel bevestigt de uitmuntende kwaliteiten van de Enyaq iV als een toonaangevende keuze voor zakelijke gebruikers. De onderscheiding weerspiegelt de uitstekende balans die de Enyaq iV biedt tussen prestaties, comfort, en duurzaamheid, evenals zijn aantrekkelijke totaalpakket van geavanceerde technologieën, ruimtelijk comfort, en efficiënte elektrische aandrijving.

Ben je benieuwd naar de leasemogelijkheden of wil je meer weten over over de voorwaarden? Neem contact op.

Direct bellen