050 211 56 78
Andy de Nijs PIM Lease

PIM Lease versterkt team met Andy de Nijs

PIM Lease versterkt het team met Andy de Nijs. Het nieuwe teamlid is het logische vervolg op de stevige groei van onze activiteiten in zowel zakelijke lease, importlease en shortlease.

Ervaring in de autobranche

Andy: “Gerke Vos en ik waren voorheen al collega’s bij een ander leasebedrijf. Ik was toen nog een broekie en Gerke al meer ervaren. In die tijd hebben wij prettig samengewerkt en heb ik veel kunnen leren. Daarna heb ik de stap gemaakt naar de fleetsales van een dealerorganisatie, Terwolde Renault. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, met name op gebied van bedrijfswagens, wil ik weer meenemen naar PIM Lease.
De dynamiek van de zakelijke autobranche vind ik mooi. Of het nu gaat om vernieuwingen op productniveau of nieuwe fiscaliteit en regelgeving. Continu dien je aan te passen aan de nieuwe marktomstandigheden. En auto’s blijft toch iets speciaals. Waar je ook komt, bijvoorbeeld een verjaardag, wordt over auto’s gesproken. Het is dan leuk om jouw kennis te kunnen delen tijdens een gesprek.”

De weg op

Andy zal voornamelijk onderweg zijn en klanten gaan bezoeken in het land. “Andy is een sociale en betrokken collega. Met zijn kennis van auto’s en sales is hij een goede aanvulling op het team. En op deze manier kunnen we nog meer bedrijven blij maken met onze mobiliteits-service”, aldus Gerke.

Juist omdat hij veel onderweg is, hierbij zijn mobielnummer: 06-1522 6773.