050 211 56 78
Erik-Jaap PIM Lease

PIM Lease breidt uit met Erik-Jaap Stolp

Maak kennis met Erik-Jaap Stolp. De nieuwe salesmanager van PIM is het logische vervolg op de snelle groei van onze activiteiten in zakelijke leaseimportlease en shortlease.

Dreamteam

Erik-Jaap: “Ik ben blij dat ik weer terug ben bij het dreamteam! Ik ken Gerben de Groot en Patrick Doornbos al enige tijd en we hebben jaren samengewerkt. En niet alleen met hen, maar het merendeel dat nu bij PIM Lease werkt zijn mijn oud collega’s. Het voelt weer als thuiskomen, heerlijk. Een paar jaar terug ben ik voor mezelf begonnen in de lease, maar oude liefde roest niet. Ik kwam weer in contact met de mannen en heb de kans om weer samen te gaan werken aangegrepen.

De laatste jaren heb ik leuke aflevermomenten gehad met klanten, maar het meest trots ben ik op het feit dat ik met mijn oudste en trouwste klant al meer dan 25 jaar zaken doe. Dat is toch fantastisch! Op naar nog veel meer mooie afleveringen.”

Garage Stolp

“Naast de liefde voor mijn gezin en Feyenoord ben ik groot BMW-fan. Ik ben opgegroeid in de BMW-garage van mijn vader. Garage Stolp stond in Nijkerk en daar is het BMW bloed door mijn aderen gaan stromen. Toen ik net mijn rijbewijs had reed ik in een BMW 320. Als ik naar deze BMW E21-323i kijk krijg ik kippenvel en ga ik even weer terug naar die oude tijd…”

De weg op

Erik-Jaap zal voornamelijk onderweg zijn en klanten gaan bezoeken in het land. “Erik-Jaap is een sociale en betrokken collega. Met zijn kennis van auto’s en sales is hij een goede aanvulling op het team. En op deze manier kunnen we nog meer bedrijven blij maken met onze mobiliteits-service”, aldus Gerben de Groot.

Juist omdat hij veel onderweg is, hierbij zijn mobiele nummer: 06-461 292 20.