050 211 56 78
Fiat e-Scrudo PIM Lease

Ontvang € 5000 subsidie voor je elektrische bedrijfswagen. Dit is wat je moet weten!

Wist je dat je als bedrijf tot € 5000 subsidie krijgt op een nieuwe elektrische bedrijfswagen? De overheid stimuleert hiermee bedrijven en non-profits om over te stappen naar een elektrische bestelauto. Wat houdt de subsidie precies in, hoe werkt aanvragen en wat zijn de voorwaarden? Lees gauw verder.

Subsidie voor nieuwe elektrische bedrijfswagens

De subsidie staat officieel bekend als: Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) en is sinds 15 maart 2021 beschikbaar voor bedrijven. Hiermee wil de overheid de CO2-uitstoot terugdringen die vooral veroorzaakt wordt door goederenvervoer in de steden.

Voor welke elektrische bedrijfsauto’s geldt de subsidie?

De regeling geldt voor nieuwe, niet-geregistreerde elektrische bedrijfswagens met voertuigcode N1 en N2 tot 4.250 kg, die bestemd zijn voor goederenvervoer. Personenvervoer is dus uitgesloten van de regeling. Het subsidiebedrag is 10% van de nieuwprijs van de bedrijfswagen, met een maximum van € 5.000.

SEBA-subsidie aanvragen

Wil je een elektrische bedrijfsauto zakelijk leasen? Dan kopen wij de auto en vragen de subsidie voor je aan. Wij regelen het gehele traject van aanvraag tot uitbetaling. We kennen de subsidievoorwaarden en het aanvraagproces. Wanneer de subsidie wordt toegekend wordt dit verrekend in je leasebedrag. Je leasetarief valt dan lager uit. Koop je zelf een nieuwe elektrische bedrijfswagen of kies je voor financiële lease? Dan moet je zelf de subsidie aanvragen en kunnen wij dit niet voor je doen.

Contact

Duur SEBA-regeling

De SEBA-regeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 2025. In totaal is er € 185 miljoen beschikbaar. Je kan de subsidie aanvragen zolang er geld in de subsidiepot zit. Maar wacht niet te lang, want op = op.

Fiat e-Scudo specificaties

Vanaf eind juni / begin juli verwachten we bij PIM Lease de Fiat e-Scudo.  Na de e-Ducato is de Scudo de tweede 100% elektrische bedrijfswagen van Fiat. Geschikt voor berijders die een voertuig dagelijks 8 uur of meer gebruiken. Dit model komt in vier versies en drie lengtes: Van, Crew Cab, platformcabine en Combi M1. De Scudo biedt de perfecte combinatie van buitenafmetingen, laadvermogen, modulariteit en rijcomfort.

Met deze elektrische bestelwagen bent u verzekerd van toegang tot alle milieuzones in grote steden. Dankzij de krachtige aandrijflijn biedt de E-Scudo maar liefst een bereik van 330 kilometer* in combinatie met een topsnelheid van 130 km/h. De e-Scudo heeft korte laadtijden: bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden bijgeladen.

*WLTP-waarde gecombineerde rijcyclus 75 kWh-accu

Wat kost de Fiat e-Scudo?

Fiat e-Scudo 75kWh L3H1 SX op basis van full operational lease, 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar: € 699,- ex BTW. De SEBA-subsidie is reeds in het leasebedrag verrekend. Inclusief de opties 11kw AC-lader, geïsoleerd tussenschot, trekhaak 13-polig en metallic lak Gris Artense.

Full operational lease op basis van onderstaande dienstverlening en componenten:

  • Rente & afschrijving
  • Wegenbelasting 0-tarief
  • Reparatie en onderhoud
  • Onbeperkt zomerbanden
  • Verzekering all-risk met een eigen risico van €500,- per schadegeval
  • Schadeverzekering voor Inzittenden
  • Vervangend vervoer per direct
  • Glasreparatie
  • Laadpas

Interesse voor het zakelijk leasen van een bedrijfswagen? Neem contact met ons op

Direct bellen