050 211 56 78
Patrick Doornbos en Marcel Borger OG Clean Fuels

De 7 autodilemma’s van Marcel Borger van OG Clean Fuels

We reden vandaag naar Heerenveen voor een bezoek aan Marcel Borger van OG Clean Fuels. Voor wie OG Clean Fuels nog niet kent: ‘Wij zijn het schoonste en meest duurzame bedrijf van Nederland. Over vijf jaar willen we de onafhankelijke schone brandstofretailer zijn van Europa. Van productie van schone brandstoffen tot de verkoop. We zijn nu actief in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië. Hopelijk kunnen we daar binnenkort de United Kingdom aan toevoegen’, aldus Marcel Borger oprichter en directeur van OG Clean Fuels.

“Mouwen opstropen, poten in de klei en verkopen”

Marcel: “Om die ambities te bereiken hebben we auto’s nodig en moeten we samenwerken. Zo vonden we onze partnership met PIM Lease. Door de schone brandstoffen moet je alles weten over de specificaties van een auto. Maar aan het einde van de rit zijn wij geen autoverkopers, PIM Lease wel. En qua cultuur, houding en gedrag past PIM Lease goed bij ons. Mouwen opstropen, poten in de klei en verkopen!”

Direct beschikbaar: Volkswagen Polo en Seat Ibiza op Bio-CNG

In samenwerking met OG Clean Fuels verkoopt PIM Lease Volkswagen Polo’s en Seat Ibiza’s die rijden op Bio-CNG (groen gas). De auto’s zijn direct beschikbaar. Bio-CNG is een 100% schone brandstof dat gemaakt wordt van afval. Het biedt meerdere voordelen ten opzichte van benzine en diesel. Rijden op Bio-CNG is bijvoorbeeld zuiniger en milieuvriendelijker en je bespaart ook nog eens op de brandstofkosten. Wat zijn de andere voordelen?

De 7 autodilemma’s van Marcel Borger

Zorgt Marcel Borger dat de buitenkant van zijn auto net zo schoon is als dat ie rijdt? En wat is zijn favoriete autosnack? Wij stelden Marcel zeven autodilemma’s:

  • Dilemma 1: Rijden of liever bijrijder? “Laat mij zelf maar rijden”
  • Dilemma 2: Voor- of achteruit inparkeren? (Hard gelach van Marcel) “Vooruit inparkeren. Zeker!”
  • Dilemma 3: Radio of eigen muziek in de auto? “Ik ben fan van de radio in de auto, heerlijk!”
  • Dilemma 4: Voorzichtige of pittige autorijder? “(korte stilte) Toch wel een pittige rijder…”
  • Dilemma 5: Wekelijks of maandelijks door de wasstraat? “Ha ha… Ik denk eerder 1 keer in het kwartaal”
  • Dilemma 6: Favoriete autosnack: drop, winegums of M&M’s? “Dan ga ik voor M&M’s.”
  • Dilemma 7: Elektrisch, Bio-CNG of waterstof? “Wij zijn overtuigd van de mix van deze drie. Elke schone brandstof zal zijn toepassing hebben. We sluiten niks uit of zijn nergens extreem fan van of op tegen. Het is per land wel erg verschillend. Bio-CNG gaat in Duitsland, maar ook in Zweden, UK en Italië echt knallen! In Nederland roept iedereen dat we uitsluitend elektrisch gaan rijden, maar ik kan je één ding vertellen: dat gaat niet gebeuren. Een mix van elektrisch rijden en alternatieve schone brandstoffen is een veel realistischer optie.”

Patrick Doornbos