050 211 56 78
zzp autolease

Auto leasen? 10 interessante modellen die in 2022 leverbaar zijn

Stel je hebt een nieuwe auto op het oog. Je ziet jezelf er het liefst morgen al in rijden, maar online wordt je al snel ontmoedigd door de berichtgeving over lange levertijden en boodschappen als “We hopen dit jaar nog te kunnen leveren…”

Autofabrikanten hebben nog steeds te maken met aanhoudende chiptekorten. Ze verlagen of stoppen daarom de productie van nieuwe auto’s. Hoelang gaat het nog duren? Dat blijft een lastige vraag. Maar is het onmogelijk om een nieuwe auto te vinden in 2022? Nee, niet bij PIM Lease. Wij leggen uit waarom wij dit jaar wél nieuwe auto’s kunnen leveren.

Nieuwe leaseauto rijden in 2022

Ja, de lange levertijden zijn ‘een ding’. Absoluut. Het maakt ook onze dienstverlening als zakelijke autoleasemaatschappij een uitdaging. Toch hebben wij altijd auto’s in bestelling staan en leveren wij wekelijks auto’s aan klanten. Hoe? Door onze samenwerking met ons zusje Mondial Automotive Group hebben we de mogelijkheden om veel auto’s te importeren vanuit het buitenland. Door deze korte lijntjes zien wij veel blije gezichten!

Direct bellen

Onderstaande nieuwe modellen zijn bij ons wél leverbaar in 2022