050 211 56 78
mouwen opstropen

NIEUWS | PIM Lease ondersteunt ondernemers tijdens de coronacrisis

Het zijn bizarre en ongewone tijden. Het coronavirus treft ons allemaal hard. In de eerste plaats natuurlijk vooral de mensen die op dit moment fysiek worden geconfronteerd met Covid-19. Maar ook zakelijk komt de klap hard aan. Voor ondernemers betekent het in veel gevallen dat de omzet gedeeltelijk of zelfs helemaal is weggevallen, terwijl de kosten blijven doorlopen. We snappen dat dit voor onze klanten grote onzekerheid met zich meebrengt.

Schouders eronder

Wat we ook weten: de coronacrisis heeft niets met onze bedrijven te maken. Die zijn in de basis succesvol, financieel gezond, met tevreden klanten en prachtige groeiambities. Dat stemt hoopvol voor de toekomst, maar op de korte termijn betekent het dat we samen de schouders eronder moeten zetten. 

Financiële ondersteuning

Als partner in mobiliteit staan we juist ook in deze tijd naast onze klanten en springen we waar nodig bij met concrete oplossingen: klanten die op korte termijn baat hebben bij een verlichting van hun lasten, betalen de komende drie maanden de helft van hun maandelijkse leasebedrag. Wij bieden hiermee rust met betrekking tot het wagenpark en per direct meer ruimte in de portemonnee voor overige kosten. Een aantal klanten heeft hier inmiddels dankbaar gebruik van gemaakt. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en heeft u vragen over uw leasecontracten of mobiliteit, ook als u nog geen klant bent? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij PIM Lease. Samen loodsen we elkaar er doorheen. We wensen iedereen veel sterkte. Of zoals wij het in Groningen zeggen: Kop d’r veur!

Patrick, Gerke, Marko en Gerben